XBLOG logo @2x

Γεράσιμος Αγούδημος: Καταγγέλει στημένους διαγωνισμούς

Στημένους διαγωνισμούς και προσπάθεια εξόντωσής του κατήγγειλε χθες το μεσημέρι ο Γεράσιμος Αγούδημος, λίγο πριν την απόπειρα αυτοκτονίας του, στη συνομιλία που είχε με τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή. Ο τελευταίος τον κάλεσε στο τηλέφωνο γιατί είχε πληροφορίες ότι σήμερα θα απολύονταν από την GA Ferries 450 υπάλληλοι. Ο εφοπλιστής τότε μίλησε για απόλυση 600 υπαλλήλων!

Χαρακτηριστικά είπε στον δημοσιογράφο «Με πήρες στην πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου. Δεν ξέρω τι θα κάνω αύριο με τους εργαζόμενους, αν θα υπάρχω. Έφτασα στην καταστροφή, όχι μόνο οικονομική αλλά και ηθική, ντρέπομαι να κυκλοφορήσω στο λιμάνι, χρωστάω λεφτά στους ναυτικούς μου και για όλα αυτά φταίει ο Παπαληγούρας. Έχασα τα πάντα, έχουν καταστρώσει ένα μεγάλο παιχνίδι εξόντωσής μου».

Τι συμβαίνει άραγε;

Έχει ενδιαφέρον ότι οι καταγγελίες του Γ. Αγούδημου έρχονται λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία στη Βουλή για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τις καταγγελίες του εφοπλιστή Φώτη Μανούση κατά του πρώην υπουργού Αιγαίου Αριστοτέλη Παυλίδη για στημένους διαγωνισμούς και χρηματισμό.

Για περισσότερα διαβάστε το ρεπορτάζ του Μάνου Νιφλή στη zougla.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.