XBLOG logo @2x

Νέα HTC smartphones

Τέσσερα νέα HTC pda smartphones παρουσιάζει στην ελληνική αγορά η Ace Hellas. Πρόκειται για τα HTC Shift, HTC P6500, HTC S730 και HTC Touch Dual. Και τα τέσσερα νέα μοντέλα διαθέτουν νέες εξελιγμένες τεχνολογίες και προηγμένα χαρακτηριστικά, καλύπτοντας έτσι ακόμα και τις πιο σύνθετες επαγγελματικές ανάγκες. Windows Mobile 6, υποστήριξη 3G και HSDPA, μεγάλες οθόνες και πληκτρολόγια QWERTY είναι μόνο μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά τους. Γνωρίστε τα καλύτερα, λίγο πριν έρθουν στην ελληνική αγορά.

HTC ShiftΤο HTC Shift είναι ένας από τους πρώτους φορητούς υπολογιστές παγκοσμίως, που παρέχει και το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Vista και την τεχνολογία push email ταυτόχρονα. Ακόμα συνδυάζει τις πολλαπλές δυνατότητες των Vista με τις επιλογές συνδεσιμότητας μέσω 3G και HSDPA σε συνδυασμό με κομψό και εργονομικό σχεδιασμό. Το HTC Shift ενσωματώνει για πρώτη φορά την τεχνολογία SnapVUE, η οποία σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο email, το ημερολόγιο, τα SMS και τις επαφές που έχετε αποθηκευμένες χωρίς να χρειάζετε να “ανοίξετε” πλήρως τη συσκευή, κάτι που βοηθά πολύ στην εξοικονόμηση ενέργειας και την παράταση ζωής της μπαταρίας. Ζυγίζει μόλις 800 γραμμάρια και διαθέτει συρόμενη οθόνη 7 ιντσών.

HTC P6500Το HTC P6500 απευθύνεται κυρίως σε “εταιρικούς” χρήστες, αφού ενσωματώνει χαρακτηριστικά που θα διευκολύνουν πολύ άτομα που εργάζονται σε επαγγελματικούς τομείς, όπως η διακίνηση εμπορευμάτων, παροχή υπηρεσιών υγείας ή ασφάλειας κλπ. Ποια είναι αυτά; Σάρωση barcode, αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, οθόνη 3,5 ιντσών, κάμερα ανάλυσης 3 megapixel με auto focus, ενώ έχετε τη δυνατότητα να περάσετε στη συσκευή extra εφαρμογές που θα κάνουν την επαγγελματική σας ζωή ακόμα πιο εύκολη. Το HTC P6500 διαθέτει επίσης εσωτερική μνήμη 256 MB με δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση καρτών μνήμης, ενώ υποστηρίζει 3G, HSDPA και GPS.

HTC S730Το HTC S730 αποτελεί τη νέα εξελιγμένη έκδοση του S710, το οποίο έρχεται ιδιαίτερα ενισχυμένο, αφού βασίζεται στο λειτουργικό Windows Mobile 6, διαθέτει επεξεργαστή στα 400 MHz, υποστηρίζει 3G και HSDPA, πλήρες συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY για να στέλνετε εύκολα και γρήγορα emails ή γραπτά μηνύματα. Η κομψότητα και η εργονομικότητα είναι επίσης δύο από τα βασικά του χαρακτηριστικά.

HTC Touch DualΤέλος το HTC Touch Dual προστίθεται στα smartphones της εταιρείας που ενσωματώνουν την τεχνολογία αφής, διατηρώντας όλα τα πλεονεκτήματα και τις καινοτομίες του HTC Touch, όπως είναι η τεχνολογία αφής Touch Flo, ενώ ακόμα διαθέτει συρόμενο QWERTY πληκτρολόγιο και μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες αξιοποιώντας τις τεχνολογίες 3,5G και HSDPA. Μεγάλο μειονέκτημα η έλλειψη Wi-Fi, κάτι που με κάνει να αναρωτηθώ με ποιο σκεπτικό εκεί στην HTC αποφάσισαν να αφήσουν μία τέτοια συσκευή χωρίς Wi-Fi!

Και οι τέσσερις νέες συσκευές της HTC αναμένονται στις προθήκες των καταστημάτων στην Ελλάδα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές με τις οποίες θα διατεθούν στην αγορά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.