XBLOG logo @2x

Vodafone: Αντεπιτίθεται με νέες προσφορές για το iPhone

Σίγουρα πολλοί από εμάς περίμεναν την απάντηση της Vodafone στην προσφορά του iPhone από την Cosmote. Έτσι και η Vodafone για να μην μας δυσαρεστήσει προχώρησε σε μείωση τιμών, αλλά και σε προσφορά μεγαλύτερου όγκου δεδομένων.

Σε σχέση με τα προγράμματα iPhone της Vodafone, η Cosmote έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στον όγκο των δεδομένων που προσφέρονται στις δικές της προτάσεις.

Η Vodafone αποφάσισε να αντεπιτεθεί ανακοινώνοντας μία νέα προσφορά που αναφέρει ότι από 21/03/2009 έως και 30/6/2009 όσοι συνδρομητές εγγραφούν σε κάποιο από τα προγράμματα Surf & Email 250 και Surf & Email 500 ή σε οποιοδήποτε iPhone ή Surf & Talk πρόγραμμα, θα έχουν επιπλέον όγκο δεδομένων για 12 συνεχείς μήνες.

Ειδικότερα, για το πρόγραμμα Surf & Email 250 ο συνολικός όγκος είναι 1,5 GB ανά μήνα, ενώ για το Surf & Email 500 είναι 2,5 GB ανά μήνα. Για τα προγράμματα iPhone και Surf and Talk lite ο συνολικός όγκος είναι 1,5 GB ανά μήνα, ενώ για τα iPhone και Surf & Talk Plus είναι 2,5 GB ανά μήνα.

Τα προγράμματα Surf & Email της Vodafone αφορούν κυρίως το Blackberry Storm, που αποτελεί «ανταγωνιστικό μοντέλο» του iPhone. Επιπλέον, η Vodafone προσφέρει σε ορισμένα από τα «ακριβά» προγράμματα του iPhone, τη συσκευή έναντι 99 ευρώ, απαντώντας και εδώ στην αντίστοιχη προσφορά της Cosmote.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.