XBLOG logo @2x

Νέο iPod Shuffle από την Apple

Μετά τις ανακοινώσεις των νέων Desktop υπολογιστών από την Apple την προηγούμενη εβδομάδα, η μαμά εταιρεία αποφάσισε να μας παρουσιάσει και το νέο iPod Shuffle για να έχουμε να συζητάμε κάτι κι αυτή την εβδομάδα!

Η συσκευή, που είναι μικρότερη από ένα κλειδί, πιστεύω πως θέτει νέα δεδομένα όσον αφορά το μέγεθος των MP3 players. Όλα τα κουμπιά χειρισμού έχουν μεταφερθεί στο δεξί μέρος των ακουστικών σε ένα αρκετά βολικό κουμπί.

Εκτός όμως από το μικρό του μέγεθος, το νέο iPod διαθέτει και μια νέα καινοτομία που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους υποψήφιους αγοραστές.

Η τεχνολογία Voice Over που διαθέτει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακούσετε τον τίτλο ενός τραγουδιού την ώρα που αυτό παίζει, χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξετε τη συσκευή. Η ίδια τεχνολογία μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε ανάμεσα στις playlist σας, εύκολα και γρήγορα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Voice Over λειτουργεί για 14 διαφορετικές γλώσσες, μία από τις οποίες είναι και τα ελληνικά.

Το νέο iPod Shuffle κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, με την μνήμη του να ανέρχεται στα 4 GB. Η τιμή του είναι 79 δολάρια, ενώ λογικά δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του και στην ελληνική αγορά.

Apple iPod Shuffle

Apple iPod Shuffle

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.