XBLOG logo @2x

Netbook με οθόνη αφής: Turbo-X TouchNote

Ένα εντελώς διαφορετικό netbook αποφάσισε να ρίξει στην αγορά το Πλαίσιο. Το Τurbo-X TouchNote είναι κάτι ξεχωριστό απ΄ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής στην ελληνική αγορά.

Εξοπλισμένο με οθόνη αφής 8,9″ σας λύνει τα χέρια και καθορίζει ένα νέο τρόπο εργασίας ή διασκέδασης εν κινήσει. To ενσωματωμένο stylus pen σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τις εφαρμογές σας με ένα απλό άγγιγμα στο φιλικό περιβάλλον των Windows XP, ενώ το μικρό βάρος του το καθιστά πολύ άνετο στη μεταφορά.

Όσον αφορά την καρδιά του TouchNote, εκεί συναντάμε έναν Intel Atom N270 1.60 GHz, συνοδευόμενο από 1 GB RAM, καθώς και 60 GB σκληρό δίσκο.

Η ευρεία περιστρεφόμενη οθόνη παρέχει επιπρόσθετη ευελιξία, υψηλή φωτεινότητα για να εργάζεστε εκτός σπιτιού, αλλά και ένα άνετο περιβάλλον εργασίας για internet, email και βασικές εφαρμογές.

Παρακολουθήστε video και φωτογραφίες με ανάλυση 1024 x 600, κάντε internet browsing, στείλτε email και κάντε αμέτρητες άλλες βασικές δραστηριότητες. Παράλληλα, η περιστρεφόμενη web κάμερα 1,3 Megapixels σε συνδυασμό με το Wi-Fi της συσκευής εξασφαλίζουν πολύ καλές δυνατότητες επικοινωνίας.

Η διάθεσή του έχει ξεκινήσει ήδη στα καταστήματα και το plaisio.gr, ενώ αν αποφασίσετε να το αποκτήσετε θα σας κοστίσει 499 ευρώ.

Netbook Turbo-X TouchNote

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.