XBLOG logo @2x

Δίκη Αντώνη Τσιπρόπουλου blogme.gr: Αναβολή για 6 Μαΐου 2010

Βρίσκομαι στην ημερίδα “Social Media και Επικοινωνία” στο Μουσείο Μπενάκη, παρόλα αυτά έχω ενημέρωση από τα δικαστήρια της Ευελπίδων από τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο που βρίσκεται εκεί.

Σήμερα είναι η δίκη του Αντώνη Τσιπρόπουλου για τη γνωστή υπόθεση του blogme.gr.

Το πρωί έγινε τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια, με αποτέλεσμα να βγει όλος ο κόσμος έξω και να καθυστερήσουν οι δίκες.

Πριν από λίγο (11.30) με ενημέρωσε ο Γιώργος ότι οι δίκες συνεχίζονται κανονικά, αυτή τη στιγμή είναι το νούμερο 7, ενώ η δίκη Τσιπρόπουλου blogme.gr έχει αριθμό 12.

Update 11.30: Ο Νίκος Δρανδάκης στο βήμα για την ομιλία του στο μουσείο Μπενάκη. Ξεκίνησε με αναφορά στην δίκη του Αντώνη για το blogme.gr.

Update 13.55: Στην Ευελπίδων βρίσκεται και ο Νίκος Βασιλάκος, που ενημερώνει μέσα απ΄το Twitter: “Είμαι έξω απο το κτήριο 9 της Ευελπίδων: Η πολιτική αγωγή (κατά του blogme) είναι πολύ αγριεμένη. Περιμένουμε…”

Update 14.00: Νέα ενημέρωση από Ν. Βασιλάκο: “Μόλις μας ενημέρωσαν ότι τελειώνει η υπόθεση που εκδικάζεται τώρα, άρα, αν δεν διακόψει το δικαστήριο, σε λίγο ξεκινάμε”.

Update 14.20: Το δικαστήριο διέκοψε για 30 λεπτά. Όπως με ενημερώνει ο Γιώργος που βρίσκεται εκεί από νωρίς το πρωί, μάλλον η δίκη θα πάρει νέα αναβολή.

Update 15.00: Τελικά η δίκη πήρε αναβολή λόγω ωραρίου για τις 6 Μαΐου 2010.

* Δεν βάζω links στο post, γιατί γράφω μέσα από την ημερίδα στο μουσείο Μπενάκη και δεν τα πάω καλά με τη χρήση του netbook απ΄το touchpad! Θα προσθέσω τα σχετικά links εντός της ημέρας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.