XBLOG logo @2x

HTC Touch Pro 2: Ένα HTC HD με QWERTY πληκτρολόγιο

Εκτός από το Touch Diamond 2, η HTC μας επιφύλασσε άλλη μία έκπληξη: Το HTC Touch Pro 2. Μπορεί το Diamond να ακολούθησε τα χνάρια του προκατόχου του, ωστόσο το Pro 2 απ΄ότι φαίνεται ξεφεύγει αρκετά τουλάχιστον σχεδιαστικά από το προηγούμενο μοντέλο.

Θα λέγαμε ότι θυμίζει περισσότερο ένα HTC HD με συρόμενο πληκτρολόγιο, κάτι που δεν μας χαλάει καθόλου, ειδικά αν αναλογιστούμε και την νέα 3,6″ (WVGA) οθόνη που ενσωματώνει το Pro 2.

Εκτός από την νέα οθόνη, θετικότατο μπορεί να χαρακτηριστεί το QWERTY πληκτρολόγιο που απ΄ότι φαίνεται τουλάχιστον από τις φωτογραφίες, ξεφεύγει αρκετά από τον άβολο σχεδιασμό του προηγούμενου μοντέλου.

Όσον αφορά την “καρδιά” του Pro 2, εκεί συναντάμε έναν επεξεργαστή Qualcomm MSM7200, χρονισμένο στα 528 MHz, 512 MB ROM, καθώς και 288 ΜΒ RAM.

Μπορεί  το νέο μοντέλο να μην διαθέτει κάμερα 5 Megapixels, ωστόσο πιστεύω πως και τα 3,2 Megapixels κάνουν σχετικά καλά την δουλειά τους.

Λειτουργίες όπως GPS, υποστήριξη HSDPA, Bluetooth, Wi-Fi, FM ραδιόφωνο, καθώς και υποδοχή καρτών μνήμης microSD δεν ήταν δυνατόν να λείπουν από μια τέτοια συσκευή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο HTC Touch Pro 2 αναμένεται να “φοράει” μπαταρία 1500 mAh, η οποία σίγουρα θα βελτιώσει αισθητά την αυτονομία της συσκευής.

Μπορεί ακόμα να μην γνωρίζουμε την τιμή του κινητού, ωστόσο σίγουρα θα την μάθουμε μέσα στους επόμενους μήνες, αφού το Pro 2 αναμένεται στην αγορά στις αρχές του καλοκαιριού.

HTC Touch Pro 2

HTC Touch Pro 2

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.