XBLOG logo @2x

Ο Robin Good στο 6ο GGD

Robin Good

Guest Post από την Μαριλού Τζεμπελίκου (μέλος της οργανωτικής ομάδας των Girl Geek Dinners)

Όσες και όσοι δεν έχετε ακούσει, μάθει ή έρθει στο Girl Geek Dinner (aka GGD), είναι καιρός να το γνωρίσετε, γιατί το πρώτο Girl Geek Dinner του 2009 (23/1) μπαίνει δυναμικά με έναν διεθνούς φήμης ομιλητή, που έχει έρθει στην Ελλάδα ειδικά για το ελληνικό GGD.

Πρόκειται για τον Robin Good, ιδιοκτήτη της MasterNewMedia και έναν από τους πιο σημαντικούς ανεξάρτητους web publishers, με  αντικείμενο τα communication skills και τις νέες τεχνολογίες.

Είναι ένας από τους πιο πολυδιαβασμένους publishers (με 1 εκ. unique visitors κάθε μήνα στο καθημερινό περιοδικό του) και σύμβουλος στους τομείς του visual communication, online collaboration και επαγγελματικού web publishing, την εμπειρία, τη γνώση και το πρωτοποριακό όραμα του οποίου έχουν εμπιστευθεί πολλές εταιρείες – από μικρές start-ups έως την Microsoft!

Μετά από διάφορες δουλειές, που έκανε στην καριέρα του (πάντα, όμως, με αντικείμενο τις νέες τεχνολογίες) ακολούθησε με επιτυχία επαγγελματική καριέρα κάνοντας blogging, ενώ πρόσφατα εγκαινίασε με μεγάλη επιτυχία το online video channel POP, μέσω του οποίου δίνει συμβουλές σε online publishers. Όπως λέει και ο ίδιος, δε συνηθίζει να ταξιδεύει και να δίνει ομιλίες, με μόνες εξαιρέσεις το LeWeb 08 και το δικό μας Girl Geek Dinner!

Στο 6ο GGD θα μιλήσουν ακόμη η Θάλεια Γελαδάκη για το LoveCooking.gr και η Κική Καρακατσάνη (Windows client Product Manager) για το Windows Live και τον ΙΕ 8, ενώ τις ομιλίες θα κλείσει με το “Ten minutes Pitching” η Δρ Βενετία Κουσσία (Managing Director της Manpower), πάνω στις νέες συνθήκες, που επικρατούν, στην αγορά εργασίας.

Εάν είστε, λοιπόν, κοπέλες ή αγόρια που σας ενδιαφέρει η επιχειρηματικότητα, οι νέες και πρωτοποριακές ιδέες, το internet, οι νέες τεχνολογίες και οτιδήποτε σχετικό (που σίγουρα θα είστε αφού διαβάζετε το xblog.gr), πάρτε τις φίλες/φίλους σας κι ελάτε να ακούσετε ενδιαφέροντα πράγματα από ανθρώπους του χώρου, να βρείτε άτομα που μοιράζονται τις ίδιες σκέψεις μαζί σας και να γνωριστούμε. Έτσι απλά! 🙂

Για να πάρετε μία ιδέα από προηγούμενες συναντήσεις, κάντε κλικ στο flickr του Γιάννη ή στο flickr του GGD.

Τι, πότε, πώς, πού, ποιοι και γιατί

  • Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, στις 18.00
  • Συνεδριακός χώρος  Microsoft Hellas, Κηφισίας 221, Μαρούσι (τρόποι πρόσβασης εδώ)
  • Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
  • Dress code: be yourself 🙂
  • Συμμετέχοντες: Κατά βάση γυναίκες, αλλά και άνδρες (προτιμούμε να συνοδεύονται από γυναίκα), maximum: 80 άτομα.
  • Δηλώσεις συμμετοχής: Amiando Registration Form ή Facebook Event
  • Στόχος: το networking γυναικών και η ενημέρωσή τους για τις νέες τεχνολογίες, τις καινοτομίες, το Internet και η διάδοση νέων, φρέσκων ιδεών και οραμάτων.
  • Site: www.ggd.gr

[photo by Giorgio Montersino]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.