XBLOG logo @2x

Nokia 8800 Gold Arte: Η πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο

Παρά την οικονομική κρίση και τους δύσκολους καιρούς που φαίνεται να έρχονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, η Nokia συνεχίζει να κατασκευάζει νέα πολυτελή κινητά και να εμπλουτίζει τη σειρά 8800.

Αυτή τη φορά το νέο μέλος της οικογένειας ακούει στο όνομα Nokia 8800 Gold Arte και σίγουρα ήρθε για να κλέψει τις καρδιές όσων θέλουν να προσθέσουν ένα πολυτελές κινητό στην συλλογή τους.

Αιχμαλωτίστε την προσοχή των γύρω σας με την καταπληκτική επίστρωση χρυσού 18 καρατίων και το δέρμα κορυφαίας ποιότητας που διαθέτει το νέο 8800 Gold Arte.

Εκτός από την εντυπωσιακή του εξωτερική εμφάνιση, το Nokia 8800 Gold Arte διαθέτει παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Nokia 8800 Carbon Arte.

Σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα άρτιο κινητό και από τεχνολογικής πλευράς, αφού διαθέτει κάμερα CMOS ανάλυσης 3,2 Μegapixels με λειτουργία αυτόματης εστίασης και 4 GB ενσωματωμένης μνήμης.

Μπορεί η τιμή του και η ημερομηνία κυκλοφορίας να μην είναι ακόμα γνωστές, ωστόσο αν θελήσετε να το αποκτήσετε σίγουρα θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι σας αρκετά βαθιά στην τσέπη…

Nokia 8800 Gold Arte - 2

Nokia 8800 Gold Arte - 3

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.