XBLOG logo @2x

Wind Plus Non Stop: Πρώτα η αύξηση της χρέωσης, τώρα κόβεται και η απεριόριστη πλοήγηση σε sites!

Σήμερα το πρωί έλαβα από τη Wind το παραπάνω MMS, με το οποίο ενημερώθηκα ότι από 1/12/2008 η data κίνηση σε περιβάλλον εκτός Wind Plus είναι χρεώσιμη (€ 0,0119 / KB). Το MMS έγραφε επίσης ότι η Wind μου προσφέρει δωρεάν για 2 μήνες το Wind Plus Non Stop για απεριόριστη πλοήγηση στο Wind Plus και 40 MB για σελίδες εκτός Wind Plus με μόνο € 3,99/μήνα (με το πέρας των 40 MB η χρέωση είναι € 0,0119/KB).

Πριν από 2-3 εβδομάδες, όταν έμαθα ότι πλέον το Wind Plus Non Stop δεν ισχύει για πλοήγηση σε sites εκτός Wind Plus προχώρησα σε διακοπή της υπηρεσίας. Σήμερα, μετά το MMS, πήρα τηλέφωνο στο 1260 για να μου διευκρινίσουν το εξής προκειμένου να είμαι σίγουρος και να μη μου ΄ρθει καμιά κεραμίδα στον επόμενο λογαριασμό: Όταν λένε “απεριόριστη πλοήγηση” εννοούν ΜΟΝΟ μέσα στο μενού του Wind Plus ή μπορώ να πλοηγηθώ και σε sites;

Δυστυχώς, η απάντηση ήταν ότι η απεριόριστη πλοήγηση αφορά μόνο το μενού του Wind Plus! Χο χο χο, μεγαλύτερη μ@λ@κία δε μπορούσαν να σκεφτούν στη Wind. Τι να την κάνω κύριοι την απεριόριστη πλοήγηση στο Wind Plus; Να βλέπω ποια ringtones είναι διαθέσιμα, ποια σίριαλ ή ποιες τσόντες μπορώ να δω στο κινητό μου; Απαράδεκτη κίνηση!

Ένας απ΄τους λόγους που το καλοκαίρι άλλαξα εταιρεία και από τη Vodafone πήγα στη Wind ήταν και το Wind Plus Non Stop. Με € 3,49 είχα πραγματικά απεριόριστη πλοήγηση παντού μέσω του Wind Plus Non Stop, δηλαδή συνδεόμουν στο Wind Plus και από εκεί έμπαινα από το κινητό μου σε όποιο site ήθελα πληρώνοντας μόνο € 3,49/μήνα. Ήταν μία υπηρεσία που με είχε βολέψει πολύ, αφού μπορούσα να τσεκάρω ανά πάσα στιγμή το Gmail μου, το Twitter, το Facebook κλπ.

Και άλλοι φίλοι και γνωστοί μου χρησιμοποιούσαν Wind Plus Non Stop γιατί τους βόλευε πραγματικά σαν υπηρεσία, αφού με μικρό κόστος μπορούσαν να απολαμβάνουν πλοήγηση στα αγαπημένα τους sites χρησιμοποιώντας το κινητό τους, όταν δεν βρίσκονταν σε υπολογιστή με adsl.

Δυστυχώς όμως η Wind με απογοήτευσε! Πρώτα ήρθε η αύξηση της χρέωσης του Wind Plus Non Stop (από € 3,49 σε € 3,99/μήνα) τον Νοέμβριο, ενώ από 1/12/2008 αποφάσισαν να κόψουν την απεριόριστη πλοήγηση σε sites εκτός Wind Plus, όπως ίσχυε μέχρι πρότινος.

Περίμενα ότι όσο περνάει ο καιρός οι υπηρεσίες αυτές θα γίνονταν πιο προσιτές στον κόσμο και θα έδιναν περισσότερα στους συνδρομητές τους.

Μάλλον έκανα λάθος.

Φαίνεται οι περισσότεροι συνδρομητές της εταιρείας με Wind Plus Non Stop σέρφαραν μέρα – νύχτα από το κινητό τους και έτσι “μπήκε μέσα” η Wind… Δε μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την αύξηση της χρέωσης και το κόψιμο της απεριόριστης πλοήγησης σε sites εκτός Wind Plus από την εφάπαξ χρέωση που είχαμε κάθε μήνα.

Thumbs down Wind!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.