XBLOG logo @2x

Απαντήσεις στα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων 2007

Βλέποντας τα στατιστικά και τις λέξεις/φράσεις που βάζετε στη Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης, μέσω των οποίων έρχεστε στο blog μου, αρκετές από τις αναζητήσεις σας έχουν να κάνουν με τις πανελλαδικές εξετάσεις 2007 και τις απαντήσεις των θεμάτων (είχα κάνει ένα σχετικό post εδώ.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα από τα πιο “δημοφιλή” θέματα αυτή την περίοδο, αφού χιλιάδες είναι οι μαθητές που δίνουν εξετάσεις, ενώ για το γεγονός αυτό ενδιαφέρεται και άλλος κόσμος, όπως οι γονείς, συγγενείς, δάσκαλοι κλπ. Έτσι μετά το πρώτο post για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2007, ήρθε η ώρα για ένα post σχετικά με τις εξετάσεις και τις απαντήσεις των θεμάτων.

Τέσσερα μεγάλα sites λειτουργούν αυτή την περίοδο ξεχωριστό section, όπου σε συνεργασία με φροντιστηριακούς οργανισμούς δημοσιεύουν κάθε μέρα, μετά το πέρας της εξέτασης του κάθε μαθήματος, τις απαντήσεις των θεμάτων. Σας τα παραθέτω, ρίξτε μια ματιά και επιλέξετε ποιο σας βολεύει και σας αρέσει περισσότερο για να μαθαίνετε τις απαντήσεις στα θέματα:

Exams.ΕΡΤ.gr (σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Σύνολο)
Forthnet.gr (απαντήσεις από τα φροντιστήρια Πολύτροπο)
In.gr (συνεργασία με το φροντιστήριο Ορίζοντες)
Kathimerini.gr (απαντήσεις από το φροντιστήριο Όριον)

Καλή επιτυχία και.. υπομονή, σε 2 εβδομάδες όλα θα έχουν τελειώσει και ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι γεμάτο ξεκούραση, βουτιές, βόλτες και διασκέδαση σας περιμένει!!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.