XBLOG logo @2x

7η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου

Πέρασα χθες από την 7η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Τι πέρασα δηλαδή.. 6 ολόκληρες ώρες πέρασα στους 3 χώρους που καταλάμβανε, χαζέψαμε με το Μάκη τα περισσότερα αυτοκίνητα, μπήκαμε και ρίξαμε μια ματιά σε αρκετά από αυτά, οδηγήσαμε σε εξομοιωτή ένα Mitsubishi Lancer κλπ..

Μου άρεσαν πολύ τα τζιπ (μικρά και μεγάλα), αλλά οκ δεν κάνουν για χρήση μέσα στην Αθήνα, αν και αρκετά μου φάνηκαν πολύ “ψεύτικα” από μέσα, με όχι και πάρα πολύ καλής ποιότητας πλαστικά μέρη κλπ.. Επίσης διαπίστωσα ότι σχεδόν όλα τα καινούρια αυτοκίνητα μπροστά-πάνω από το ταμπλό έχουν αρκετά μεγάλο “βάθος”, γιατί; Για ασφάλεια; Κάτι άλλο; Επίσης το σύστημα που τοποθετείται πλέον για ρύθμιση των καθισμάτων μου φάνηκε πολύ βολικό, έχεις 2-3 κουμπάκια και ρυθμίζεις την πλάτη, το ύψος του καθίσματος κλπ. Από μηχανικά και τέτοια μη περιμένετε να σας πω πολλά, δεν είμαι “ειδικός” του αντικειμένου και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα.

Τράβηξα αρκετές φωτογραφίες, πράγμα που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες 3-4 μέρες θα υπάρχει και από ένα post/μέρα με φωτογραφίες και σχολιάκια για διάφορες μάρκες/μοντέλα, φθηνά, ακριβά, πανάκριβα, πολυτελή κλπ..

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.