XBLOG logo @2x

Ανανέωση για το Honda Civic Hybrid

Ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου Honda Civic Hybrid, η Honda απφάσισε να ανανεώσει λίγο το μοντέλο με το πρώτο του face lift. Καθώς όλο και περισσότερος κόσμος προτιμάει τα οικολογικά αυτοκίνητα, το υβριδικό της Honda κερδίζει συνεχώς έδαφος και αναμένεται οι πωλήσεις του μέχρι το τέλος του έτους να ξεπεράσουν τις 1.000 μονάδες.

Οι αλλαγές μπορεί να μην είναι πάρα πολλές, αλλά είναι αρκετά εμφανείς και σημαντικές ως προς την καλύτερη εμφάνιση του αυτοκινήτου. Οι αλλαγές εστιάζονται κυρίως σε τρία σημεία. Τον μπροστινό προφυλακτήρα, τις ζάντες του αυτοκινήτου, καθώς και το εσωτερικό του.

Αναλυτικότερα, οι αλλαγές του αφορούν στον ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα, ο οποίος τώρα έχει πιο δυναμική εμφάνιση και περιλαμβάνει προβολείς ομίχλης. Στους προβολείς έχει γίνει επίσης μία παρέμβαση, με ένα σκούρο χρωμιωμένο πλαίσιο που προάγει την ποιοτική εμφάνιση. Το σκηνικό ολοκληρώνεται με μία ανασχεδιασμένη μάσκα που συνδυάζεται με νέα εμπρός φώτα.

Απαντώντας στην επιθυμία των πελατών, οι ζάντες αλουμινίου του σημερινού μοντέλου αντικαθίστανται από νέας σχεδίασης ζάντες 5 ακτίνων. Τέλος, το πίσω τμήμα του 4θυρου sedan έχει ανανεωθεί με νέο χρωματικό συνδυασμό στα φανάρια.

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα έχουν νέο ύφασμα και τα φλας τώρα εξοπλίζονται με λειτουργία «αφής» (μιας κίνησης) για εύκολη αλλαγή λωρίδας, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου προστίθενται και οι αισθητήρες παρκαρίσματος.

Στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου δεν έχουμε κάποιες αλλαγές. Η Honda διατήρησε στο Civic το βραβευμένο σύστημα παραγωγής ισχύος του, που συνδυάζει έναν οικονομικό βενζινοκινητήρα απόδοσης 95 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα μέγιστης ισχύος 20 ίππων για καλύτερη απόδοση καυσίμου στην πόλη και μειωμένες εκπομπές καυσαερίων.

To ανανεωμένο Honda Civic Hybrid είναι άμεσα διαθέσιμο στη χώρα μας από τα μέσα Νοεμβρίου και η τιμή του ανέρχεται στα 23.390 ευρώ. Όπως ο προκάτοχός του, έτσι και το νέο Civic καλύπτεται με 8ετή εγγύηση για τη μπαταρία του αυτοκινήτου, καθώς επίσης και από τo πρόγραμμα της 10ετούς εγγύησης (για το συγκρότημα του κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων και το σύστημα μετάδοσης της κίνησης) που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπία σε όλα τα μοντέλα της.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.