XBLOG logo @2x

DTE 2008 – Digital Technology Expo στο Expo Athens

Σήμερα ξεκινάει η dte 2008 – Digital Technology Expo στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη -θεωρητικά- έκθεση τεχνολογίας στην Ελλάδα, ωστόσο νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια χάνει όλο και περισσότερο την αίγλη της, αφού δεν συμμετέχουν σε αυτή όλες οι εταιρείες.

Ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στο dte.gr μέτρησα περισσότερους από 100 εκθέτες, μεταξύ των οποίων εταιρείες, δημόσιοι φορείς (υπουργεία, δήμοι), media sponsors κλπ.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 9 Νοεμβρίου και αυτές τις μέρες θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Μέσα από το dte.gr υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής των επισκεπτών για δωρεάν είσοδο, ενώ σε αντίθετη περίπτωση για όσους δεν εγγραφούν η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ.

Σκεφτόμαστε με τον Τάσο να επισκεφθούμε την έκθεση μέσα στο Σαββατοκύριακο, αν πάμε θα ακολουθήσουν νέα post με σχόλια, φωτογραφίες, εντυπώσεις και ό,τι άλλο δούμε εκεί.

Όσοι πάτε στην έκθεση, τα σχόλια σε αυτό το post είναι ανοιχτά και περιμένουν να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας! Δεκτές και φωτογραφίες από την έκθεση, μπορείτε να μας τις στείλετε με email με ένα κλικ στην Επικοινωνία!

Μην ξεχάσετε να περάσετε και από το booth A2 του techblog, το οποίο συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην dte.

[photo by wiggler]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.