XBLOG logo @2x

Το νέο μου ακουστικό Bluetooth: Samsung WEP-200

Εδώ και περίπου ένα μήνα το Nokia N82 μου που έχω από το καλοκαίρι (ακόμα δεν έχω ποστάρει για αυτό) “συμπληρώνει” το νέο μου ακουστικό Bluetooth Samsung WEP-200. Το προηγούμενο bluetooth Sony Ericsson HBH-IV835 που είχα μου είχε ψιλοσπάσει τα νεύρα, αφού το τμήμα του ακουστικού “ψιλοξεκούμπωνε”, το πίεζα κούμπωνε, ξανά τα ίδια μετά.

Έτσι, μια μέρα που ήμουν στο The Mall, κατέβηκα κάτω στο Πλαίσιο, έριξα μια ματιά σε αρκετά bluetooth ακουστικά και κατέληξα σε αυτό της Samsung. Πολύ μικρό, μια σταλίτσα, με ένα πολυπλήκτρο με το οποίο απαντάς, απορρίπτεις ή τερματίζεις τις κλήσεις ή ανάλογα το πάτημα καλείς τον τελευταίο αριθμό ή κάνεις φωνητική κλήση. Στο πλάι έχει ακόμη δύο πλήκτρα για αυξομείωση της έντασης.

Το μήκος του είναι 4 εκατοστά, ζυγίζει 9 γραμμάρια, είναι συμβατό με συσκευές που υποστηρίζουν Bluetooth V 1.2 και έχει εμβέλεια 10 μέτρων, όπως όλα τα bluetooth ακουστικά. Η αυτονομία του είναι γύρω στις 100 ώρες αναμονή ή 4 ώρες ομιλία, εμένα αυτές τις πρώτες 4-5 εβδομάδες που το έχω μου κρατάει περίπου 4-6 μέρες, ανάλογα τη χρήση. Όταν τελειώσει η μπαταρία, το βάζεις σε μία θηκούλα σαν κουτάκι, στην οποία υπάρχει υποδοχή για να βάλεις το βύσμα του φορτιστή και να το γεμίσεις πάλι με ενέργεια.

Μου κόστισε 39 ευρώ, ενώ στη συσκευασία εκτός από το βιλιαράκι με το μικρό manual με οδηγίες και άλλα στοιχεία και το φορτιστή, υπάρχουν και τρία ear hooks (small, medium, large).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.