XBLOG logo @2x

Κερδίστε 5 cd “Feel the Soulful Essence” από τους Soulreel!

Ήρθε η ώρα για τα πρώτα δώρα που δίνουμε αυτή την εβδομάδα! Πέντε cd “Feel the Soulful Essence” των Soulreel μπορούν να γίνουν δικά σας, αρκεί να μπείτε στην κλήρωση αφήνοντας ένα σχόλιο σε αυτό το post!

Τα σχόλια θα είναι ανοιχτά για τις συμμετοχές σας μέχρι την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 7:00 το απόγευμα, ενώ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα έχω κάνει την κλήρωση (on camera), από την οποία θα προκύψουν οι πέντε τυχεροί!

Φροντίστε μόνο να γράψετε σωστά το email σας στη φόρμα αποστολής σχολίων, έτσι ώστε να μπορέσω να σας ειδοποιήσω στην περίπτωση που κερδίσετε! (το email δεν εμφανίζεται στους αναγνώστες, παρά μόνο σε εμένα)

Καλή τύχη σε όλους!

Και… μην ξεχνάτε ότι μετά τα cd ακολουθεί διαγωνισμός για πέντε πακέτα web hosting για ένα χρόνο, προσφορά της Digitalbox!

Update [15/10/2008 19:00]: Ευχαριστώ για τις συμμετοχές σας. Κλείνω τα σχόλια, αύριο το απόγευμα, εκτός απροόπτου, θα κάνω νέο post με το βίντεο της κλήρωσης, από την οποία θα προκύψουν οι 5 νικητές που θα κερδίσουν από ένα cd.

Update [16/10/2008 21:00]: Τελικά δεν έκανα κλήρωση on camera, αλλά πήρα τηλέφωνο ένα φίλο να μου πει πέντε αριθμούς, από τους οποίους προέκυψαν οι νικητές! Από ένα cd λοιπόν κερδίζουν οι: internetakias, papaman, @ngel, dimtiris @ inside a box και sia! Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email για την παραλαβή των δώρων τους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.