XBLOG logo @2x

Νέοι διαγωνισμοί στο xblog.gr: Τι θα κερδίσετε τις επόμενες μέρες!

Οι διαγωνισμοί στο xblog.gr συνεχίζονται και φέτος δυναμικά, με σκοπό να ανταποδώσουμε ένα μέρος της αγάπης που μας δείχνετε όλοι εσείς που διαβάζετε καθημερινά τα posts του blog μας! Πέρυσι χαρίσαμε αρκετές μουσικές συλλογές σε συνεργασία με την Planetworks, ενώ το καλοκαίρι κληρώσαμε ένα μοναδικό mp3 player Turbo-X Ready2Play που περιείχε ολόκληρη τη συλλογή “Villa Mercedes Senses” σε mp3!

Οι μουσικοί διαγωνισμοί με δώρα cd από την Planetworks συνεχίζονται και φέτος. Για την ακρίβεια τις επόμενες μέρες πέντε τυχεροί από εσάς θα κερδίσουν την τελευταία συλλογή των Soulreel “Feel the Soulful Essence”, δώρα συνολικής αξίας 101 ευρώ!

Μέσα στην εβδομάδα επίσης πέντε τυχεροί θα κερδίσουν δωρεάν web hosting για ένα χρόνο, προσφορά της Digitalbox, για να φιλοξενήσουν το blog ή το site τους, δώρα συνολικής αξίας 238 ευρώ! Τα πακέτα web hosting που θα κερδίσουν οι πέντε τυχεροί παρέχουν RAID Protected Storage Space 300 MB, Traffic/Bandwidth 4 GB (ό,τι πρέπει για να ξεκινήσετε το blog σας) και πλήθος άλλων δυνατοτήτων που μπορείτε να δείτε στο Mucube.gr, τη web hosting υπηρεσία της Digitalbox!

Ακόμα δεν έχω καταλήξει στο πώς θα δοθούν τα δώρα, δηλαδή αν οι διαγωνισμοί θα γίνουν όπως γίνονταν μέχρι τώρα, δηλαδή πχ να κερδίσουν οι πέντε πρώτοι που θα αφήσουν σχόλιο στο post για τον διαγωνισμό ή να μαζευτούν σχόλια-συμμετοχές για μερικές μέρες και μετά να κάνω κλήρωση on camera, όπως έκανα με το mp3 player Turbo-X Ready2Play!

Αν έχετε να καταθέσετε την ιδέα ή τη γνώμη σας για το πώς να γίνουν οι διαγωνισμοί, τα σχόλια είναι ανοιχτά, σας ακούμε…

Προσοχή: Μην αφήσετε σχόλια-συμμετοχές για τους παραπάνω διαγωνισμούς σε αυτό το post. Οι συμμετοχές σας θα γίνουν δεκτές στα post που θα ανέβουν στο xblog.gr εντός της εβδομάδας!

Τέλος, οφείλω μία συγγνώμη στον φίλο pantsos που κέρδισε το mp3 player Turbo-X Ready2Play, γιατί το δώρο του έφτασε στις Σέρρες με καθυστέρηση δύο μηνών. Αν και δεν ευθυνόμουν για την καθυστέρηση, όσο περνάει απ΄το χέρι μου, υπόσχομαι να μην υπάρξει τέτοια καθυστέρηση σε αποστολή των δώρων.

[photo by Word Freak]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.