XBLOG logo @2x

Samsung Omnia i900: Τέλη Σεπτεμβρίου επίσημα στην Ελλάδα

Τέλη Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει επισήμως η εμπορική διάθεση του Samsung Omnia στην Ελλάδα, σύμφωνα με την Ευρωηλεκτρονική, τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των κινητών της Samsung στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, οι δύο διαφορετικές εκδόσεις της συσκευής με 8GB και 16GB μνήμης, θα φθάσουν ταυτόχρονα στις προθήκες όλων των ελληνικών καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας, ενώ θα υπάρχει και «ζωντανή» live! έκδοση για τα καταστήματα της Vodafone.

Το i900 είναι μία συσκευή που αναμένεται να ανταγωνιστεί στα ίσα το νέο iPhone 3G. Τόσο ο λεπτός και εντυπωσιακός σχεδιασμός του, όσο και τα άρτια τεχνολογικά του χαρακτηριστικά, έχουν κάνει τους χρήστες να περιμένουν με αγωνία την κυκλοφορία του.

Το Samsung Omnia υπόσχεται να προσφέρει ό,τι μπορεί να ζητήσει ο χρήστης από ένα κινητό. Τόσο το λειτουργικό σύστημα Windows Mobile που διαθέτει, όσο και η εντυπωσιακή και μεγάλη οθόνη του 3,2″ σίγουρα θα σας κάνουν να το αγαπήσετε.

Το i900 αποτελεί το πρώτο κινητό τηλέφωνο με Windows που ενσωματώνει κάμερα 5 megapixels και τα 8 GB ή 16 GB εσωτερικής μνήμης που διαθέτει θα σας επιτρέψουν να τραβήξετε χιλιάδες φωτογραφίες.

Όσον αφορά τη σύνδεση σας με το διαδίκτυο, σίγουρα δεν θα συναντήσετε κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού το i900 υποστηρίζει το πρότυπο HSDPA και διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi.

Ακόμα και στον τομέα της μουσικής, η συσκευή εντυπωσιάζει, αφού διαθέτει ενσωματωμένο ραδιόφωνο με RDS και υποστηρίζει όλα τα γνωστά αρχεία μουσικής.

Τέλος o ενσωματωμένος δέκτης GPS θα σας βοηθήσει να μην χάσετε ποτέ τον δρόμο σας.

Οι δύο διαφορετικές εκδόσεις του κινητού με 8 GB και 16 GB που αναμένεται να φθάσουν στις προθήκες των ελληνικών καταστημάτων στα τέλη του μήνα, θα έχουν ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 565 και 632 ευρώ αντίστοιχα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 19%).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.