XBLOG logo @2x

Super Διαγωνισμός Getitnow & xblog.gr: Κερδίστε ένα iPad!!!

Οι γιορτές είναι κοντά και ένας μεγάλος διαγωνισμός είναι εδώ για όλους εσάς, τους αναγνώστες του XBLOG! Αυτή τη φορά κληρώνουμε ένα μοναδικό iPad, το απόλυτο gadget της χρονιάς, ευγενική προσφορά του Getitnow.gr, το οποίο θα κερδίσει ένας τυχερός! Πάρε μέρος στην μεγάλη κλήρωση τώρα!

Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση:

  • Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post (στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας θα δεις τη σχετική φόρμα) με τις ευχές σου για τις γιορτές που έρχονται! Συμπλήρωσε σωστά το όνομα και το email σου (ο νικητής θα ειδοποιηθεί με email), γράψε το σχόλιό σου με ελληνικούς χαρακτήρες, αποφεύγοντας τα greeklish!
  • Kάνε LIKE στη σελίδα του XBLOG στο Facebook (κλικ εδώ)!

Διπλές και τριπλές συμμετοχές θα διαγράφονται άμεσα! Διπλά-τριπλά σχόλια που θα εντοπίζονται από τον ίδιο υπολογιστή/IP ή με ίδιο/πανομοιότυπο όνομα/email θα διαγράφονται και δεν θα πάρουν μέρος στην κλήρωση!

Λήξη υποβολής συμμετοχών: Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010, 23:59! Αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση on camera, το βίντεο θα ανέβει σε νέο post εδώ στο XBLOG.gr, ενώ ο νικητής θα παραλάβει το iPad στο χώρο του δωρεάν!

Σημείωση: Για να φορτώνει πιο γρήγορα η σελίδα, εμφανίζονται μόνο τα πιο πρόσφατα σχόλια-συμμετοχές. Με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών θα εμφανιστεί η πλήρης λίστα με όλα τα σχόλια-συμμετοχές!

Λοιπές πληροφορίες

Η έκδοση του iPad που κληρώνουμε είναι Wi-Fi 32GB. Διαθέτει επεξεργαστή 1 GHz A4 υψηλής απόδοσης, με σύστημα χαμηλής ισχυός (on-a-chip), οθόνη 9.7 ιντσών colour TFT – LED backlight, με ανάλυση 1024 x 768 pixels και υποστήριξη multi-touch!

Το Getitnow.gr, το μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα, με προϊόντα τεχνολογίας και όχι μόνο, συνεχίζει να πρωτοπορεί, διαθέτοντας πρώτο και αποκλειστικά όλα τα iPad και αξεσουάρ τους, με άμεση παράδοση στο σπίτι τους και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Καλή Τύχη και Καλές Γιορτές σε όλες και όλους!

Tip: Κάνε Like στη σελίδα του XBLOG στο Facebook, για να βλέπεις πρώτος τους νέους μας διαγωνισμούς αλλά και τα σημαντικότερα post με τα καλύτερα τεχνολογικά νέα! Μπορείς επίσης να εγγραφείς στο RSS Feed μας ή να εγγραφείς με το email σου και να λαμβάνεις τα νέα post!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.