XBLOG logo @2x

Nokia C7 με δώρο φορητό DVD player από την Vodafone

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν με τις εταιρίες και τα καταστήματα να ετοιμάζουν τη μία προσφορά μετά την άλλη για να προσελκύσουν το κοινό που πλέον προσέχει πολύ που ξοδεύει τα ευρώ του… Η Vodafone με κάθε αγορά Nokia C7 δίνει δώρο και ένα φορητό DVD player…

Φορητό DVD PlayerΣυγκεκριμένα όσοι αποκτήσουν το smartphone Nokia C7 με σύνδεση στο πρόγραμμα Vodafone Unlimited 60, θα πάρουν δώρο και το φορητό DVD player που βλέπετε δεξιά, το οποίο διαθέτει οθόνη 7 ιντσών και δέκτη τηλεόρασης.

Το Nokia C7 προσφέρει στους χρήστες τις δυνατότητες ενός smartphone για να ζήσουν την εμπειρία του internet στο κινητό τους και να είναι συνεχώς σε επαφή με τους φίλους τους μέσω των social networks (Facebook, Twitter κλπ).

Το νέο λειτουργικό Symbian^3 προσφέρει γρήγορες ταχύτητες και άμεση ανταπόκριση στις επιλογές του χρήστη.

Επιπλέον, μέσα από το Ovi Store μπορούν να κατεβάσουν πλήθος εφαρμογών, όπως την εφαρμογή του XBLOG.gr για να μη χάνετε ούτε ένα νέο από το αγαπημένο σας tech blog!

Τιμοκατάλογος Vodafone Unlimited 60

Τιμοκατάλογος Vodafone Unlimited 60

Το “Απεριόριστα” που βλέπετε στον τιμοκατάλογο παραπάνω στα λεπτά προς Vodafone και σταθερά και στα SMS προς όλα τα Vodafone κινητά δεν είναι ακριβώς απεριόριστο, αφού ισχύει πολιτική ορθής χρήσης, που σημαίνει μέχρι 1.500 λεπτά κλήσεων και μέχρι 1.500 SMS.

Nokia C7

Πρόσφατα είχα για αρκετές μέρες στη διάθεσή μου ένα Nokia C7, το οποίο δούλεψα αρκετά για τις ανάγκες της παρουσίασής του εδώ στο XBLOG. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά για το Nokia C7 στα post links που ακολουθούν, όπως unboxing και hands on video, αλλά και φωτογραφίες και βίντεο (HD 720p) που τράβηξα με την κάμερά του!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.