XBLOG logo @2x

Κλήρωση δωροεπιταγής 100€ για αγορές στο Buldoza.gr + Έκπτωση για όλους τους αναγνώστες του XBLOG.gr!

Η κλήρωση για την δωροεπιταγή των 100 ευρώ για αγορές στο Buldoza.gr έγινε πριν από λίγο, όλοι όμως οι αναγνώστες του XBLOG.gr θα έχουν έκπτωση 5% και 10% για τις αγορές τους στο Buldoza τις επόμενες μέρες! Δείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες!

Δείτε την κλήρωση!

Η κλήρωση που έγινε με τη βοήθεια του Random.org ανέδειξε τυχερό το σχόλιο-συμμετοχή #249 που το άφησε ο ΓΚΟΥΛΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΣ γράφοντας ότι αν κερδίσει θέλει να αγοράσει μία ψωμιέρα, μία γριλιέρα αντικολλητική, έναν μύλο καφέ, μία ζυγαριά και μια ηλεκτρική εστία. Ήδη επικοινωνήσαμε μαζί του σχετικά με το πώς μπορεί να κάνει την παραγγελία του!

Συνολικά είχαμε 473 έγκυρες συμμετοχές. Πήραν μέρος στην κλήρωση όλοι όσοι έγραψαν τα είδη που επιθυμούν να πάρουν από το Buldoza.gr αν κερδίσουν την δωροεπιταγή των 100 ευρώ, όσοι δεν απάντησαν σε αυτό το ερώτημα οι συμμετοχές τους διαγράφηκαν και δεν πήραν μέρος στην κλήρωση.

Έκπτωση 5% και 10% για όλους!

Για να είναι όμως όλοι ευχαριστημένοι, αποφασίσαμε από κοινού με το Βuldoza.gr να δώσουμε έκπτωση 5% και 10% σε όλους τους αναγνώστες του XBLOG.gr για αγορές που θα κάνουν από το Buldoza.gr μέχρι αυτή την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 23:59!

Συγκεκριμένα, όσοι κάνουν αγορά μέχρι 100 ευρώ θα έχουν 5% έκπτωση, ενώ όσοι αγοράσουν προϊόντα συνολικής αξίας άνω των 100 ευρώ θα έχουν 10% έκπτωση! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι κατά την online παραγγελία, στο πεδίο “σχόλια” να γράψετε τη λέξη “xblog” όπως βλέπετε στο screenshot που ακολουθεί (κάντε κλικ για να το δείτε σε μεγαλύτερες διαστάσεις)!

Έκπτωση για τους αναγνώστες του XBLOG

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για τη συμμετοχή σας, συνεχίστε να διαβάζετε XBLOG.gr, ένας νέος διαγωνισμός θα τρέξει πολύ – πολύ σύντομα!

Κάντε LIKE στη σελίδα του XBLOG στο Facebook για να βλέπετε τα καλύτερα post και τους νέους διαγωνισμούς!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.