XBLOG logo @2x

Κέρδισε δωρεάν εφαρμογές για iPhone και iPad από το Getitnow

Πρόσφατα το Getitnow.gr έφερε στην ελληνική αγορά όλες τις εκδόσεις του iPad (σε τιμές από τις φθηνότερες στην ελληνική αγορά) και το iPhone 4. Με αφορμή αυτό το γεγονός λοιπόν χαρίζει δωρεάν σε όλους από μία εφαρμογή για iPhone και iPad! Δες πώς μπορείς να πάρεις τη δική σου εφαρμογή δωρεάν!

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να εγγραφείς (register) στο Getitnow.gr και στο πεδίο «Κρυφή Ερώτηση 2» να γράψεις «Facebook» (χωρίς τα εισαγωγικά)! Αν είσαι ήδη εγγεγραμμένος αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πας στις ρυθμίσεις του προφίλ σου και να το ανανεώσεις γράφοντας τη λέξη «Facebook» στο πεδίο «Κρυφή Ερώτηση 2».

PES 2010 iPhone AppΚάθε μέρα δίνεται και από μία εφαρμογή, ενώ ο καθένας δικαιούται από μία συμμετοχή. Από τη στιγμή που θα κάνεις τη ρύθμιση που ανέφερα παραπάνω, μέσα σε 24 ώρες θα λάβεις email με link για να κατεβάσεις δωρεάν την εφαρμογή στο iPhone ή το iPad σου από το iTunes.

Κάθε μέρα δίνεται από μία διαφορετική εφαρμογή, ενώ ο καθένας δικαιούται από μία συμμετοχή. Δηλαδή πχ δεν θα παίρνεις δωρεάν εφαρμογή κάθε μέρα, θα λάβεις μία φορά email με link για να κατεβάσεις εφαρμογή δωρεάν.

Χθες έκανα την παραπάνω ρύθμιση στο προφίλ μου στο Getitnow.gr και το application που έλαβα δωρεάν ήταν το PES 2010.

Στις 25/11/2010 θα γίνει και μία κλήρωση, όπου 5 τυχεροί θα κερδίσουν την εφαρμογή “Navigon Mobile Navigator Europe” ((αξίας 89,99 ευρώ) για iPhone και iPadΤα give away των εφαρμογών ξεκίνησαν στις 17/11/2010 και θα συνεχιστούν για λίγες μέρες ακόμα (μάλλον μέχρι τις 25/11/2010).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.