XBLOG logo @2x

Δείτε HD Video 720p και Φωτογραφίες που τράβηξα με το HTC Desire HD

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι άκουσα σειρήνες από πυροσβεστικά οχήματα κοντά στα γραφεία του XBLOG.gr, οπότε βγήκα στα γρήγορα έξω να δω τι έχει γίνει, παίρνοντας μαζί και το HTC Desire HD που μου έστειλε η HTC το πρωί. Δείτε HD Video 720p και φωτογραφίες που τράβηξα με την κάμερά του!

Ένα διαμέρισμα από την απέναντι πολυκατοικία έπιασε φωτιά, από άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής, ωστόσο τα πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν πολύ γρήγορα και οι άνδρες της Πυροσβεστικής έκαναν ό,τι έπρεπε να κάνουν, περιορίζοντας σημαντικά τις ζημιές κλπ.

Με το HTC Desire HD τράβηξα ένα μικρό βίντεο HD 720p και μερικές φωτογραφίες, που μπορείτε να δείτε σε αυτό το post. Να αναφέρω ότι η κάμερα του Desire HD είναι 8 Megapixel, για φωτογραφίες 3264 x 2448 pixels, με autofocus και dual-LED flash, ενώ υποστηρίζει εγγραφή HD video 720p.

Τις φωτογραφίες τις έχω ανεβάσει και στο flickr, για να τις δείτε και στις πραγματικές τους διαστάσεις, όπου θα ανεβάζω κι άλλες φωτογραφίες που θα τραβήξω με το Desire HD αυτές τις μέρες που το έχω στη διάθεσή μου.

HTC Desire HD Sample Photo

HTC Desire HD Sample Photo

HTC Desire HD Sample Photo

HTC Desire HD Sample Photo

HTC Desire HD Sample Photo

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.