XBLOG logo @2x

Εγκαίνια στο νέο Saturn στην Θεσσαλονίκη

Εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί η λειτουργία του νέου καταστήματος Saturn στην Θεσσαλονίκη, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Πυλαίας. Παρόντες περισσότεροι από 30.000 φίλοι της τεχνολογίας που έσπευσαν να δουν το κατάστημα που εκτείνεται σε ένα χώρο 5.630 τμ.

Εγκαίνια Saturn στην Πυλαία ΘεσσαλονίκηςΤο κατάστημα βρίσκεται στην Πυλαία (Τομπάζη 22 & Απόλλωνος 2) και εγκαινιάστηκε από τους Παναγιώτη Ψωμιάδη (Νομάρχης Θεσ/νίκης), Ιγνάτιο Καϊτεζίδη (Δήμαρχος Πανοράματος), Δημήτρη Μπακατσέλο (Πρόεδρος ΒΕΕ Θεσ/νίκης), Peter Leisten (Country Manager CEO Media Saturn Ελλάδας) και Γιώργο Ρουσσέα (COO Saturn Ελλάδας).

Στο νέο αυτό κατάστημα εργάζονται περισσότερα από 70 άτομα, έτοιμα να σας βοηθήσουν στις αγορές σας, ενώ διαθέτει και parking 550 θέσεων για να κάνετε πιο άνετα τις αγορές σας.

Ο όμιλος με αυτό το κατάστημα μετράει συνολικά 5 καταστήματα Saturn, με τα τρία να βρίσκονται στην Αθήνα (Καλλιθέα, Γέρακας, Σταθμός Λαρίσης) και τα δύο στην Θεσσαλονίκη (Σταυρούπολη, Πυλαία).

Στον ίδιο όμιλο ανήκουν επίσης και τα καταστήματα Media Markt που ανέρχονται σε 8 (Μαρούσι, Δέλτα Φαλήρου, Περιστέρι, Ρέντης, Αργυρούπολη, Πυλαία και Σταθμός στην Θεσσαλονίκη, Λάρισα).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.