XBLOG logo @2x

Δεκαήμερο Games στο Πλαίσιο

Η περίοδος 8-17 Νοεμβρίου στο Πλαίσιο είναι αφιερωμένη στα παιχνίδια και σας προτείνει όλες τις νέες κυκλοφορίες και τη μεγαλύτερη ποικιλία σε κονσόλες, περιφερειακά και τίτλους παιχνιδιών!

Όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα Πλαίσιο και το plaisio.gr θα βρουν όλους τους νέους τίτλους games, περιφερειακών και παιχνιδομηχανών, ενώ έχουν τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τους πιο hot τίτλους και να τους λάβουν πρώτοι από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία στα καταστήματα να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, παίζοντας στις παιχνιδομηχανές. Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Πλαισίου παρέχουν σωστή ενημέρωση στο κοινό και είναι έτοιμοι να δώσουν τις καλύτερες gaming προτάσεις.

Sony Playstation 3; Xbox 360 με Kinect; Sony PSP 3000; Nintendo Wii; Nintendo Dsi; Όποια παιχνιδομηχανή κι αν σας ενδιαφέρει θα την βρείτε στο Πλαίσιο για να τη δοκιμάσετε και να αποφασίσετε ποια σας κάνει περισσότερο, μαζί με όλους τους διαθέσιμους τίτλους games!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.