XBLOG logo @2x

Κλήρωση: Δείτε ποιος κερδίζει το Halo Reach για XBOX 360

Ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιος είναι ο τυχερός που κερδίζει το HALO REACH για XBOX 360, το νέο video game που μας έστειλε η Microsoft για δοκιμή, αλλά προτιμήσαμε να το κληρώσουμε μέσα από το xblog.gr! Δείτε το βίντεο της κλήρωσης!

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του random.org και όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω βίντεο ο τυχερός είναι ο “Giannis” που άφησε το σχόλιο #42!

Επειδή πλέον παρατηρείται σε όλους τους διαγωνισμούς το φαινόμενο να αφήνουν αρκετοί διπλά και τριπλά σχόλια, κάτι που δεν επιτρέπεται όπως αναφέρουμε, αποφασίσαμε πλέον όλοι οι διαγωνισμοί να έχουν κάποιον “βαθμό δυσκολίας”, δηλαδή θα ρωτάμε κάτι σε κάθε διαγωνισμό που θα καλούνται να απαντήσουν όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στην κλήρωση.

Για παράδειγμα για να πάρει μέρος κάποιος στην κλήρωση για το Halo Reach ζητήσαμε να μας πείτε ποιο είναι το αγαπημένο σας video game ή αγαπημένη παιχνιδομηχανή ή κάτι σχετικό με games. Πολλοί δεν το έκαναν, γι΄αυτό δεν είδαν το σχόλιό τους να συμμετέχει στην κλήρωση.

Μείνετε συντονισμένοι στο XBLOG.gr, ένας νέος διαγωνισμός με ένα super δώρο θα τρέξει πολύ σύντομα!

Tip: Ενημερωθείτε πρώτοι για όλους τους διαγωνισμούς μας! Εγγραφείτε στο RSS Feed μας ή να κάντε κλικ εδώ για εγγραφή με το email σας προκειμένου να λαμβάνετε το newsletter μας! Επίσης κάντε «Like» στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.