XBLOG logo @2x

Στο “Elatte” (ANT1) για τις απομιμήσεις κινητών

Σήμερα ήμουν καλεσμένος για τρίτη φορά στο “Elatte” (και τελευταία αφού η εκπομπή ολοκληρώνεται μεθαύριο) με την Ράνια Θρασκιά, όπου μιλήσαμε για τις απομιμήσεις κινητών και πώς μπορεί να τα ξεχωρίσει κανείς! Δείτε το βίντεο!

Είχα μαζί μου και μία κινέζικη απομίμηση του iPhone 3GS, το οποίο έφερε ο πατέρας μιας φίλης μου πρόσφατα από Κίνα, αλλά και ένα ακόμα κινέζικο κινητό που φέρνει σε BlackBerry, ενώ αναφέρθηκα και στην απομίμηση του iPhone 4 που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες στην Κίνα!

Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε τις απομιμήσεις; Καταρχήν από την πολύ χαμηλή τους τιμή, όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται ένα κινητό όπως το iPhone ας πούμε που κάνει 500-600 ευρώ να σας το πουλάει κάποιος 100 ευρώ, ακούγεται πολύ καλό αλλά δεν είναι αληθινό.

Κάτι άλλο που θα πρέπει επίσης να προσέξετε είναι η απουσία manual με τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά και την εγγύηση του κινητού, ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι κινέζικες απομιμήσεις κινητών εκπέμπουν και περισσότερη ακτινοβολία, έχοντας υψηλότερο δείκτη SAR από τα γνήσια κινητά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.