XBLOG logo @2x

Πρώτες φωτογραφίες και βίντεο του νέου Νokia C7

Ακόμα ένα smartphone που παρουσίασε η Nokia στο πρόσφατο Nokia World 2010 στο Λονδίνο είναι το νέο Nokia C7! Κομψός σχεδιασμός, οθόνη αφής 3.5 ιντσών, τι άλλο θέλετε! Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο!

Το Nokia C7, ένα όμορφο και κομψό smartphone, σχεδιασμένο να διευκολύνει την κοινωνική δικτύωση, προσφέροντας άμεση ενημέρωση από το Facebook ή το Twitter, αλλά και από τους email λογαριασμούς του Yahoo! ή του Gmail, κατευθείαν στην αρχική οθόνη. Τρέχει το νέο λειτουργικό Symbian^3, διαθέτει οθόνη 3.5 ιντσών, ενώ συνδυάζει τις απαλές σχεδιαστικές γραμμές με υλικά όπως το γυαλί και το ανοξείδωτο ατσάλι.

Η κάμερα ανάλυσης 8 Megapixel με λήψη HD video 720p θα σας επιτρέψει να τραβήξετε πολύ καλές φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία μπορείτε να αποθηκεύετε στην ενσωματωμένη μνήμη 8GB! Κατά τα άλλα έχουμε φυσικά Wi-Fi 802.11n και Bluetooth 3.0. Όλα αυτά σε ένα smartphone που ζυγίζει μόλις 130 γρ!

Η λιανική τιμή πώλησης εκτιμάται στα 335 ευρώ, χωρίς φόρους ή τυχόν επιδοτήσεις, και αναμένεται να διατεθεί στην αγορά προς το τέλος του 2010.

Nokia C7

Nokia C7

Nokia C7

Nokia C7

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.