XBLOG logo @2x

Νέο Nokia C6: Πρώτες Φωτογραφίες και Βίντεο

Το νέο Nokia C6 παρουσίασε στο πρόσφατο Nokia World 2010 στο Λονδίνο η Nokia, ένα smartphone οθόνη αφής, ιδιαίτερο στυλ και μικρές διαστάσεις! Δείτε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες και βίντεο!

Εξοπλισμένο με οθόνη αφής που διευκολύνει τη χρήση σε εξωτερικούς χώρους χάρη στην  ειδική πολωτική επίστρωση, το νέο Nokia C6 (C6-01) ενσωματώνει τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας και κοινωνικής δικτύωσης σε ένα μοντέρνο σχέδιο από γυαλί και ατσάλι. Με το Nokia C6 μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι με το προσωπικό σας email, να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια μέσω του Ovi Music ή να κατεβάσετε εφαρμογές και παιχνίδια μέσω του Ovi Store.

Η λιανική τιμή πώλησης εκτιμάται στα 260 ευρώ, χωρίς φόρους ή τυχόν επιδοτήσεις, και αναμένεται να διατεθεί στην αγορά προς το τέλος του χρόνου, στα χρώματα γκρι-ασημί και μαύρο.

Τα χαρακτηριστικά του Νokia C6: Λειτουργικό Symbian^3, Κάμερα 8 Megapixel με 2x ψηφιακό ζουμ και διπλό LEF φλας, Δυνατότητα λήψης HD video 720p, Οθόνη αφής 3.2 ιντσών AMOLED capacitive (640 x 360 pixels), A-GPS, Ovi Maps, WLAN IEEE802.11 b/g/n, HSDPA cat 9 10.2 Mbps, HSUPA cat 5 2.0 Mbps, Ραδιόφωνο FM, Υποδοχή ακουστικών με βύσμα 3.5 mm.

Προσοχή: Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ονομασία Nokia C6-01 και είναι διαφορετικό από το Nokia C6 που κυκλοφόρησε στην αγορά αυτές τις μέρες.

Nokia C6

Nokia C6

Nokia C6

Nokia C6

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.