XBLOG logo @2x

Μεγάλος Διαγωνισμός! Κερδίστε ένα HTC DESIRE!

Η καθημερινή ενημέρωση γύρω από τα σημαντικότερα τεχνολογικά δρώμενα συνεχίζεται δυνατά και το φθινόπωρο εδώ στο XBLOG, όπως και οι super διαγωνισμοί! Αυτή τη φορά ένας τυχερός ή μία τυχερή θα κερδίσει ένα HTC DESIRE, αξίας 500 ευρώ, από τα top Android smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά! Μπείτε στην μεγάλη κλήρωση τώρα!

UPDATE: Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών έληξη την Παρασκευή 10/9 στις 23:59! Αυτές τις μέρες είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος των σχολίων για τη διαγραφή των διπλών/τριπλών συμμετοχών! Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η κλήρωση on camera και το βίντεο θα ανέβει σε νέο post!

Για να μπείτε στην κλήρωση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο, συμπληρώνοντας την φόρμα που βλέπετε ακριβώς κάτω από το post. Προσοχή: Γράφετε το σχόλιο με ελληνικούς χαρακτήρες, αποφεύγετε τα greeklish! Επίσης συμπληρώστε σωστά το email σας, γιατί ο νικητής θα ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του κινητού!

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, 23:59! Αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση on camera και το βίντεο της κλήρωσης θα ανέβει σε νέο post.

Προσοχή: Για να φορτώνει γρήγορα η σελίδα σε όλους θα εμφανίζονται μόνο τα 20 πιο πρόσφατα σχόλια-συμμετοχές στον διαγωνισμό. Με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών θα εμφανιστεί η πλήρης λίστα με όλα τα σχόλια-συμμετοχές. Μην αφήνετε ένα σχόλιο δύο-τρεις φορές.

Διπλές και τριπλές συμμετοχές θα διαγράφονται άμεσα, ένα σχόλιο-συμμετοχή μόνο ο καθένας!

Σημείωση: Η αποστολή του HTC Desire στο νικητή θα γίνει με εταιρία courier με χρέωση παραλήπτη [επιλέγουμε φθηνή εταιρία με κόστος περίπου 5 ευρώ για Αθήνα και 10 ευρώ για υπόλοιπη Ελλάδα].

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Το HTC Desire είναι ευγενική προσφορά της HTC Ελλάδας.

Tip: Ενημερωθείτε πρώτοι για όλους τους διαγωνισμούς μας! Εγγραφείτε στο RSS Feed μας ή να κάντε κλικ εδώ για εγγραφή με το email σας προκειμένου να λαμβάνετε το newsletter μας! Επίσης κάντε «Like» στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.