XBLOG logo @2x

“Σύντομα κοντά σας” λέει η Cosmote για το iPhone 4

Το απόγευμα της Δευτέρας 23/8 η COSMOTE εγκαινίασε την παρουσία της και στο Twitter, με το account @COSMOTEGR, με το πρώτο tweet να αναφέρει ότι “το iPhone 4 σύντομα κοντά σας από την Cosmote”… Πόσο σύντομα όμως;

Γιατί πολλά ακούγονται, αλλά η εταιρία επίσημα δεν λέει τίποτα συγκεκριμένο.

Απάντησα στο tweet ρωτώντας πότε θα διατεθεί το iPhone 4 από το δίκτυο καταστημάτων της εταιρίας και η απάντηση που πήρα και εγώ αλλά και άλλοι χρήστες του Twitter που ρώτησαν το ίδιο ήταν “Πιο σύντομα από ότι φαντάζεστε”.

Cosmote στο Twitter

Να υπενθυμίσω ότι χθες πήρα τηλέφωνο σε αρκετά καταστήματα “Γερμανός” αλλά και σε καταστήματα της Vodafone (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις-νησιά) και οι απαντήσεις που έπαιρνα ήταν “Δεν γνωρίζουμε ακόμα”, “Τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου”, χωρίς κανείς να γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο.

Επίσης άλλη έμπιστη πηγή που γνωρίζει καλά τον χώρο των τηλεπικοινωνιών μου είπε ότι το iPhone 4 από την Cosmote δεν θα διατεθεί πριν τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Για να δούμε αν τελικά το iPhone 4 διατεθεί επίσημα στη χώρα μας τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου ή από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.