XBLOG logo @2x

Εντυπώσεις από την νέα εμφάνιση του Getitnow.gr

Την προηγούμενη εβδομάδα το Getitnow.gr έδωσε στη δημοσιότητα screenshots της νέας του εμφάνισης, η οποία ανέβηκε τελικά στο online megastore εδώ και μερικές μέρες και απ΄ότι βλέπω συγκεντρώνει αρκετά θετικά σχόλια…

Η εμφάνιση που είχε προηγουμένως το Getitnow.gr, με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί στο site, είχε συγκεντρώσει αρκετά αρνητικά σχόλια από τους χρήστες, ενώ είχε και αρκετά τεχνικά προβλήματα, οπότε και οι υπεύθυνοι του online megastore πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές όσον αφορά τον σχεδιασμό, ο οποίος μάλιστα απ΄ότι μάθαμε ανατέθηκε σε άλλη εταιρία από αυτή που είχε σχεδιάσει την πρώτη έκδοση του site.

Στο νέο design του megastore κυριαρχεί το λευκό φόντο, οπότε όλο το περιεχόμενο διαβάζεται πολύ πιο άνετα και ξεκούραστα, ενώ μίκρυναν και τα πλαίσια με τις top προσφορές στην κεντρική σελίδα. Επίσης, το μενού στην αριστερή πλευρά εξακολουθεί να σας ακολουθεί όσο κάνετε scrolling προς τα κάτω, πράγμα που εμένα προσωπικά μου αρέσει, όσο κι αν κάποιοι λένε ότι το μενού έπρεπε να μείνει σταθερό και να μην κινείται.

Το προηγούμενο Getitnow.gr είχε επίσης προβλήματα στην αναζήτηση (απουσία φίλτρων κλπ), κάτι που νομίζω ότι βελτιώθηκε αισθητά. Από 2-3 αναζητήσεις τουλάχιστον που έκανα πήρα σωστά ταξινομημένα αποτελέσματα, ανά κατηγορία προϊόντων κλπ.

Τώρα που βελτιώθηκε λοιπόν η εμφάνιση, μένει να πέσουν κι άλλο οι τιμές των προϊόντων, αφού σε αρκετά προϊόντα οι τιμές δεν είναι οι “καλύτερες της αγοράς” όπως μας έλεγαν στην επίσημη παρουσίαση του Getitnow.gr πριν μερικούς μήνες. Αν και προσωπικά πιστεύω ότι είναι ανέφικτο να πετύχουν να έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε όλα τα προϊόντα, ούτε καν στα περισσότερα, μπορούν ωστόσο να τις ρίξουν κι άλλο…

Getitnow.gr

Getitnow.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.