XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy S, στα καταστήματα Γερμανός από την Cosmote

Ξεκίνησε και επίσημα η διάθεση του νέου Samsung Galaxy S, αποκλειστικά από την COSMOTE μέσα από το δίκτυο καταστημάτων “Γερμανός”. Έτσι αν έχετε και μία καλή επιδότηση προτείνεται ανεπιφύλακτα να “χτυπήσετε” το συγκεκριμένο Android smartphone!

Ακολουθούν το διαφημιστικό σποτ (που σίγουρα θα έχετε προσέξει και στην τηλεόραση όσοι βλέπετε έστω και λίγο) και η επίσημη ανακοίνωση διάθεσης του Samsung Galaxy S από τα καταστήματα “Γερμανός”.

Δείτε επίσης Samsung Galaxy S hands on video!

Το Samsung Galaxy S, ένα από τα πιο εξελιγμένα κινητά της αγοράς, προσφέρει πρώτος στους πελάτες τους ο Γερμανός.

Το Samsung Galaxy S είναι εξαιρετικά λεπτό, με οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας SUPER AMOLED 4” και εκπληκτικά χρώματα, κάμερα 5 Mpixels για εγγραφή εικόνων και βίντεο υψηλής ποιότητας, εσωτερική μνήμη 8GB, ραδιόφωνο και MP3 player, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών τόσο μέσω του Google Market όσο και μέσω του Samsung App Store.

Το πρωτοποριακό Samsung Galaxy S διατίθεται στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποκλειστικά από την COSMOTE, με 99€ στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet και δώρο Χάρτες MLS DESTINATOR της Ελλάδας.

Το νέο κινητό επικοινωνείται με ένα χιουμοριστικό διαφημιστικό σποτ, που τονίζει τη διαφορά του χθες με το σήμερα, αναδεικνύοντας έτσι το κινητό τηλέφωνο ως το «θαύμα» της εποχής μας. Από την «ανακάλυψη» του τηλεκοντρόλ, που σηματοδότησε το πέρασμα σε έναν νέο τεχνολογικό κόσμο, μέχρι τη δημιουργία πρωτοποριακών κινητών τηλεφώνων, όπως το Galaxy S, κάθε εποχή χαρακτηρίζεται από μικρά τεχνολογικά θαύματα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.