XBLOG logo @2x

iPhone 4 με θήκη Bumper ή τα λεφτά σας πίσω!

Τρεις λύσεις για το πρόβλημα με τη λήψη σήματος στο iPhone 4 πρότεινε ο Steve Jobs σε έκτακτη συνέντευξη τύπου πριν από μερικές μέρες στα κεντρικά γραφεία της Apple! Αναβάθμιση σε iOS 4.0.1, προμήθεια θήκης Bumper ή επιστροφή της συσκευής με επιστροφή του πλήρους αντιτίμου της!

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες αρκετοί ανέφεραν προβλήματα στη λήψη σήματος στο iPhone 4, το οποίο διαθέτει την κεραία στο αριστερό μέρος της συσκευής, με αποτέλεσμα αν κάποιος το κρατήσει έχοντας τα δάχτυλά του σε εκείνο το σημείο να μειώνεται η ποιότητα σήματος.

Ο Steve Jobs προχώρησε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου λοιπόν όπου και πρότεινε τις εξής τρεις λύσεις:

– Πρώτον κάλεσε όλους τους χρήστες iPhone να προχωρήσουν σε αναβάθμιση στην έκδοση 4.0.1 του iOS η οποία διατίθεται ήδη εδώ και μέρες. Η νέα αυτή έκδοση διορθώνει το πρόβλημα ακρίβειας στην απεικόνιση του σήματος πάνω αριστερά στην οθόνη. Συγκεκριμένα, η Apple άλλαξε τον αλγόριθμο μέσω του οποίου εμφανίζεται γραφικά σε στήλες το σήμα.

-Δεύτερον, ο Steve Jobs πρότεινε στους κατόχους iPhone 4 που θα αγοράσουν τη συσκευή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου να προμηθευτούν δωρεάν την θήκη Bumper της Apple (σαν αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία παραπάνω) είτε να αγοράσουν θήκη άλλου κατασκευαστή και να τους δοθεί το αντίτιμο από την Apple, όπως επίσης θα δοθεί το αντίτιμο θήκης σε όσους έχουν αγοράσει ήδη μία.

– Τρίτον, ο CEO της Apple κάλεσε όσους νιώθουν δυσαρεστημένοι από το iPhone 4 να το επιστρέψουν στην εταιρία μέσα σε 30 μέρες από την αγορά του και σε καλή κατάσταση, προκειμένου να λάβουν ολόκληρο το ποσό που κατέβαλαν για την αγορά της συσκευής.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Steve Jobs αναφέρθηκε και στην τρελή ζήτηση που έχει το iPhone 4, η οποία ξεπερνάει την παραγωγική ικανότητα της εταιρίας. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, το iPhone 4 θα κυκλοφορήσει και σε λευκό χρώμα στο τέλος του Ιουλίου, οπότε και θα διατεθεί η συσκευή σε 17 ακόμη χώρες, εκτός από τις 5 στις οποίες διατέθηκε πρώτα το νέο iPhone.

[photo]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.