XBLOG logo @2x

Sony Ericsson XPERIA X8: To αδερφάκι των X10 και X10 mini

Σύντομα αναμένεται να είναι διαθέσιμο το νέο Sony Ericsson XPERIA X8 ή αν προτιμάτε το μικρότερο αδερφάκι του XPERIA X10 και μεγαλύτερο αδερφάκι του XPERIA X10 mini! Smartphone με Android 1.6 λειτουργικό, επεξεργαστή 600 MHz, κάμερα 3.2 Megapixel και οθόνη αφής 3 ιντσών!

Το XPERIA X8, όπως και τα XPERIA X10 και XPERIA X10 mini, διαθέτει μεταξύ άλλων την εφαρμογή Timescape, η οποία συγκεντρώνει όλη την επικοινωνία με τις επαφές σας, είτε αυτή είναι μέσω Facebook ή Twitter, μέσω SMS, emails ή τηλεφωνικών κλήσεων.

«Το X8 επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την απόλυτα ανθρωποκεντρική εμπειρία που προσφέρει η νέα οικογένεια κινητών τηλεφώνων Χperia. Βασισμένο στην πλατφόρμα Android διαθέτει λειτουργίες όπως το Timescape και μέσα από το User Interface της Sony Ericsson, ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει στις 4 γωνίες της κεντρικής οθόνης τα αγαπημένα του applications για άμεση πρόσβαση.

Σε βολικό μέγεθος και προσιτή τιμή εμπλουτίζει τις επιλογές του καταναλωτή στη συγκεκριμένη κατηγορία», αναφέρει μεταξύ άλλων η Sony Ericsson για XPERIA X8.

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι το XPERIA X10 διατίθεται στην αγορά στην τιμή των 500 ευρώ περίπου και το ΧPERIA X10 mini στην τιμή των 270 ευρώ, τότε λογικά το Sony Ericsson XPERIA X8 όταν διατεθεί στην αγορά θα κοστίζει κάπου ανάμεσα στα δύο αδερφάκια του, δηλαδή 350-400 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.