XBLOG logo @2x

Eva Longoria: Παρουσίασε τα νέα ψυγεία της LG

Τη νέα σειρά ψυγειοκαταψυκτών μεγάλης χωρητικότητας παρουσίασε η LG, επιφυλάσσοντας μια έκπληξη για τους καταναλωτές, αφού η πρώτη παρουσίαση έγινε με οικοδέσποινα την «Νοικοκυρά σε Απόγνωση» Eva Longoria στην υπαίθρια αγορά του San Miguel, στο κέντρο της Μαδρίτης!

Εκεί η LG διαμόρφωσε το χώρο σε ένα ψυγείο τεραστίων διαστάσεων, δημιουργώντας τη “Life΄s Good Market”, την πιο δροσερή γωνιά στην καρδιά του καλοκαιριού, όπου οι επισκέπτες απόλαυσαν μεγάλη ποικιλία ολόφρεσκων προϊόντων και τροφίμων.

Οι νέοι ψυγειοκαταψύκτες μεγάλης χωρητικότητας της LG ανήκουν στις κατηγορίες ενεργειακής κλάσης Α+ και Α++, εξοικονομώντας έως και 45% περισσότερη ενέργεια. Επιπλέον, η νέα σειρά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και μοντέλα με μεγαλύτερες διαστάσεις (ύψους 2 μέτρων και πλάτους 60 εκ.) με χωρητικότητα έως και 385 λίτρα, επιτρέποντας έτσι την αποθήκευση τροφίμων όγκου 50 επιπλέον λίτρων, σε σύγκριση με τους συμβατικούς ψυγειοκαταψύκτες ίδιου μεγέθους.

Παράλληλα, η LG ενσωματώνει στους νέους ψυγειοκαταψύκτες μια σειρά από «έξυπνες» καινοτομίες, όπως τη λειτουργία “Total No Frost” που αποτρέπει τη δημιουργία πάγου και προσαρμόζει τη θερμοκρασία στα ιδανικά επίπεδα αναλόγως με το είδος των τροφίμων που αποθηκεύονται στο ψυγείο. Επίσης, ορισμένα μοντέλα διαθέτουν ειδικό χώρο αποθήκευσης με τη λειτουργία “Vita Light”, όπου με τη χρήση φωτισμού LED εξομοιώνεται το φως του ηλίου για να διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα η φρεσκάδα και η γεύση των αποθηκευμένων φρούτων και των λαχανικών.

Οι νέοι ψυγειοκαταψύκτες μεγάλης χωρητικότητας της LG διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό με μεταλλικό φινίρισμα σε δύο τόνους, προσδίδοντας απαράμιλλο στυλ και πολυτέλεια σε κάθε σύγχρονη κουζίνα. Διαθέτουν επίσης ειδική μεταλλική επίστρωση που συμβάλει στη μείωση των δακτυλικών αποτυπωμάτων στην επιφάνειά τους καθώς και μια έξυπνη LCD/LED οθόνη αφής με πληροφορίες για τη λειτουργία τους.

LG ψυγειοκαταψύκτες μεγάλης χωρητικότητας

LG ψυγειοκαταψύκτες μεγάλης χωρητικότητας

«Νοικοκυρά σε Απόγνωση»

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.