XBLOG logo @2x

Τα Fnac γίνονται Public από 12 Ιουλίου

Σε προηγούμενο άρθρο γράψαμε για την απόφαση της Fnac να αποχωρήσει από την Ελλάδα, ενώ όπως έγινε γνωστό τα δύο καταστήματα της εταιρίας στο The Mall και την Γλυφάδα περνάνε στην Public του Πάνου Γερμανού. Τι γίνεται όμως με το κατάστημα στο Μοναστηράκι αλλά και με όσους εργάζονταν στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας;

Πριν από λίγο μίλησα με μία φίλη, η οποία εργάζεται στο ένα από τα δύο καταστήματα Fnac που περνάνε στην Public, η οποία μου είπε τα εξής:

– Χθες (Δευτέρα) ενημερώθηκαν οι υπάλληλοι σχετικά με την αποχώρηση της Fnac από την Ελλάδα και ότι τα δύο καταστήματα της εταιρίας, στο The Mall και την Γλυφάδα, περνάνε στην Public.

– Όσοι εργάζονταν στα δύο αυτά καταστήματα της Fnac παραμένουν στις θέσεις τους, απλά από τις 12 Ιουλίου θα είναι υπάλληλοι της Public, ενώ δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά τον μισθό των εργαζομένων.

– Τα άσχημα νέα αφορούν όσους εργάζονταν στο κατάστημα της Fnac στο Μοναστηράκι, καθώς και στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, οι οποίοι απολύονται, αν και ειπώθηκε ότι θα γίνει μια προσπάθεια να βρεθεί δουλειά και για αυτούς.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.