XBLOG logo @2x

Samsung Pico Projector SP-H03

Την διάθεση του πρώτου pico projector SP-H03 ανακοίνωσε η Samsung Electronics, ενός νέου φορητού βιντεοπροβολέα με ισχυρές επιδόσεις που είναι ιδανικός για τους επαγγελματίες που κάνουν συχνά εταιρικές παρουσιάσεις!

Με βάρος μόλις 210 γρ. ή 130 γρ. χωρίς τη μπαταρία, η συσκευή είναι πιο ελαφριά κι από smartphone. Η αποσπώμενη μπαταρία, η οποία διαρκεί έως και δύο ώρες σε Eco mode, βοηθά στην ολοκλήρωση της παρουσίασης, χωρίς την αναγκαστική αναζήτηση θήρας εξόδου ή καλωδίου προέκτασης.

Samsung pico projector SP-H03Ο SP-H03 εξασφαλίζει δυναμικές παρουσιάσεις χάρη στην καλύτερη φωτεινότητα που διαθέτει, στα 30-ANSI Lumens, ανάμεσα στους pico projectors. H συσκευή αποδίδει άριστης ποιότητας και ευκρίνειας εικόνες σε οθόνες από 9 έως 80 ίντσες, είτε πρόκειται για εταιρική χρήση είτε για οικιακή.

Με 1 GB εσωτερική μνήμη μεταφέρονται έγγραφα, βίντεο, φωτογραφίες και μουσική κατευθείαν στον SP-H03, εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, η συσκευή υποστηρίζει εξωτερική μνήμη από την υποδοχή microSD ή τη θύρα USB.

Παράλληλα, ο SP-H03 δίνει τη δυνατότητα μεγιστοποίησης της απόδοσής του μέσω χρήσης διαφορετικών συνδέσεων, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συνθέσεις AV, θύρες USB, κάρτα MicroSD και τρίποδα υποστηρίγματα. Ο SP-H03 μπορεί να συνδεθεί με netbook, βιντεοκάμερα, φωτογραφική μηχανή αλλά και smartphone.

Η αγορά των pico projector αποτελεί μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά, καθώς η ανάγκη των σύγχρονων εταιριών για φορητούς βιντεοπροβολείς μικρού μεγέθους έχουν πολλαπλασιαστεί. Ο SP-H03 επιτρέπει την πραγματοποίηση παρουσιάσεων, χωρίς την ταλαιπωρία αναζήτησης όλων των υπολοίπων περιφερειακών συσκευών και την ανησυχία για ζητήματα σύνδεσης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.