XBLOG logo @2x

GETITNOW.gr: Σήμερα το Grand Opening, Δείτε πρώτοι screenshots!

Το grand opening του πλήρους online megastore GETITNOW.gr έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 16/5, ωστόσο πρώτα εδώ στο XBLOG.gr μπορείτε να δείτε screenshots από το πώς θα είναι το online megastore!

Οι ιθύνοντες του GEITNOW στην παρουσίαση του megastore σε δημοσιογράφους την εβδομάδα που μας πέρασε μας είπαν ότι σε όλα τα προϊόντα το GEITNOW θα έχει τις χαμηλότερες τιμές… Προσωπικά θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να το πετύχουν αυτό σε όλα τα προϊόντα, ωστόσο τις επόμενες μέρες θα διαλέξω μερικά προϊόντα από διάφορες κατηγορίες και θα προχωρήσω στις συγκρίσεις με άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Κατά τα άλλα, όπως θα δείτε και εσείς όταν πλοηγηθείτε στο site, ξεχωρίζει το μενού στο αριστερό μέρος, το οποίο “κινείται” σε όποιο ύψος του site και αν βρίσκεστε για να έχετε ανά πάσα στιγμή όλες τις επιλογές στη διάθεσή σας. Σημαντικό επίσης το ότι θα μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα σε φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ευκρίνειας, ενώ με ένα κλικ στο “Live Help” button θα μπορείτε να μιλήσετε μέσω τηλεφώνου ή μέσω chat άμεσα με εκπρόσωπο του GETITNOW, ο οποίος θα σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε.

Αυτά για την ώρα, ακολουθούν screenshots από διάφορες σελίδες του GETITNOW.gr, μαζί με την τηλεοπτική διαφήμιση του megastore!

Διαβάστε επίσης τα όσα ειπώθηκαν στην επίσημη παρουσίαση του GETITNOW στο Hilton την εβδομάδα που μας πέρασε!

GETITNOW.gr

GETITNOW.gr

GETITNOW.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.