XBLOG logo @2x

TLIFE.gr: Αυτό είναι το portal της Τατιάνας

Την Δευτέρα που μας πέρασε «ανέβηκε» τελικά το ηλεκτρονικό περιοδικό της Τατιάνας Στεφανίδου, που μετά τον Νίκο Ευαγγελάτο με το Newsit.gr, αποφάσισε να στραφεί επαγγελματικά και η ίδια στο internet [όχι ότι άφησε την τηλεόραση, αλλά λέμε τώρα]…

Το δικό της site ονομάζεται «TL!FE» [www.tlife.gr] και απευθύνεται κατά κόρον στο γυναικείο κοινό, με το motto του να είναι «The Female Side of Life».

Τι θέματα θα βρείτε εκεί; Ό,τι μπορεί να αφορά την γυναίκα περισσότερο, δηλαδή fashion, shopping, beauty, news & media, health & fitness, σχέσεις και σεξ [το σεξ ειδικά στο web πουλάει, πολύ], οικογένεια και παιδί, συνταγές.

Μία από τις ενότητες επίσης είναι το «TL!FE TV», όπου θα βρείτε συγκεντρωμένα βίντεο από τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων της ημέρας, που έχουν να κάνουν με lifestyle θέματα και showbiz.

Μέσα από το «TL!FE» μπορείτε επίσης μέσα από την υπηρεσία «Makeover» να ανεβάσετε φωτογραφία του προσώπου σας και να δείτε πώς θα ήσασταν με το χτένισμα μερικών διασήμων, Ελληνίδων παρουσιαστριών/ ηθοποιών/ τραγουδιστριών αλλά και αν θα σας πήγαινε ή όχι το χτένισμα ηθοποιών ή τραγουδιστριών από το εξωτερικό.

Η Τατιάνα επίσης ζήλεψε τον… blogger Νίκο Ευαγγελάτο, έτσι και στο δικό της portal δεν λείπει το δικό της blog, όπου γράφει σχεδόν καθημερινά για διάφορα πράγματα…

Αυτά σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού περιοδικού της Τάτι.

Όσον αφορά το design του site, μπορώ να πω ότι μου άρεσε, σχετικά λιτό και “καθαρό”, υπό την έννοια ότι δίνεται βάση στο περιεχόμενο [κείμενα με μεγάλη γραμματοσειρά, μεγάλες φωτογραφίες].

Για να δούμε ποια άλλη τηλεοπτική δημοσιογράφος θα ακολουθήσει με δικό της γυναικείο ιντερνετικό περιοδικό; Κάντε τις προβλέψεις σας: Χριστίνα Λαμπίρη, Φαίη Σκορδά, Βάσια Λόη, Κατερίνα Καραβάτου; Κάποια άλλη;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.