XBLOG logo @2x

Εκδήλωση με τα 3D προϊόντα της Samsung

Ολοκληρώθηκε η τριήμερη εκδήλωση της Samsung στο εμπορικό κέντρο «The Mall», κατά τη διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από κοντά τα νέα προϊόντα της εταιρίας…

Συγκεκριμένα, όσοι βρέθηκαν στο The Mall δοκίμασαν τη νέα Samsung 3D LED TV C8000, απολαμβάνοντας την τρισδιάστατη εμπειρία, μετατρέποντας το 2D τηλεοπτικό υλικό σε 3D με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο.

Επίσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα τελευταία κινητά τηλέφωνα Samsung, όπως το οικολογικό Blue Earth, τα στιλάτα Monte και Shark, το OMNIA Pro, καθώς και τα laptop R580, R530, N210 και Ν150.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όσοι βρέθηκαν εκεί εξερεύνησαν τις δυνατότητες της 3D LED τηλεόρασης φορώντας τα ειδικά γυαλιά σε έναν διαμορφωμένο χώρο, ενώ απόλαυσαν μια ξεχωριστή 3D θέαση βλέποντας ταινίες, ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά και φωτογραφίες. Παράλληλα μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του κοινού για τα νέα κινητά τηλέφωνα, τα netbooks και notebooks της Samsung.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι η Samsung αποτελεί την πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που διέθεσε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας 3D, που περιλαμβάνει: 3D LED, 3D LCD και 3D Plasma τηλεοράσεις, 3D blu-ray players, 3D home theaters και 3D γυαλιά. Η διάθεση των 3D τηλεοράσεων έχει ξεκινήσει με τις σειρές C7000 και C8000, ενώ σταδιακά θα διατεθούν οι σειρές τηλεοράσεων 3D LCD C750 και 3D Plasma C7000.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.