XBLOG logo @2x

WillYouMarryMe.gr, Κάντε share στο facebook την πρωτότυπη πρόταση γάμου!

Ο φίλος μας Αλέξανδρος σκέφτηκε την εξής πρωτότυπη ιδέα για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ορελή… Ετσι έκατσε και έφτιαξε με τη βοήθεια φίλων του ένα site με την ιστορία της σχέσης τους σε ένα καρτουνίστικο βίντεο…

Ο σκοπός ήταν να μέσα από τα share στο facebook φίλων και γνωστών να μάθε για την ύπαρξη του site και κατ΄επέκταση για την πρόταση γάμου η Ορελή… Ο οποίος σκοπός επετεύχθη πολύ νωρίς, μόλις από την δεύτερη ημέρα λειτουργίας του site, οπότε και κάποιος φίλος έκανε post το WillYouMarryMe.gr στον “τοίχο” του προφίλ στο Facebook που έχει η Ορελή!

Η Ορελή μπήκε λοιπόν στο WillYouMarryMe.gr και πάτησε την ειδική επιλογή όπου πρέπει να εισάγει έναν ειδικό κωδικό [κάτι που γνωρίζουν μόνο η Ορελή και ο Αλέξανδρος], για να εμφανιστεί η πρόταση γάμου και να δώσει την απάντησή της!

Έλα όμως που τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά… Για να εμφανιστεί η πρόταση γάμου στην Ορελή πρέπει το site να γίνει 10.000 φορές share στο Facebook!

Πώς; Απλά μπείτε στο www.WillYouMarryMe.gr και κάντε κλικ στο κουμπάκι “Share” που θα δείτε! Μέχρι την ώρα που γραφόταν αυτό το post τα share έχουν ξεπεράσει τις 5.000!

Άααααααντε βοηθήστε να δει την πρόταση γάμου η Ορελή μία ώρα αρχύτερα που σκάει από αγωνία!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.