XBLOG logo @2x

COSMOTE, Κατέγραψε ταχύτητες έως 42,2 Mbps

Ευρυζωνικές ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 42,2 Mbps (downlink) κατέγραψε πρώτη η COSMOTE στην Ελλάδα, καθώς και ανάμεσα στα 10 πρώτα δίκτυα στον κόσμο, σε δοκιμές που πραγματοποίησε σε πραγματικές συνθήκες δικτύου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας, πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά στο χώρο του mobile broadband, η COSMOTE προχωρά δυναμικά στην αναβάθμιση του 3G δικτύου της. Εφαρμόζοντας με απόλυτη επιτυχία την τεχνική Dual Carrier για την τεχνολογία HSPA+ του δικτύου 3G, κατάφερε να αγγίξει ταχύτητες έως 42,2 Mbps στη λήψη δεδομένων. Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε αναβαθμισμένους live κόμβους του δικτύου.

Η COSMOTE υλοποιώντας προηγμένες ευρυζωνικές υποδομές, προσφέρει στους πελάτες της ακόμα καλύτερη κάλυψη, με ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν.

Αν και δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση σε ποιες περιοχές πραγματοποιήθηκαν οι σχετικές δοκιμές, που «έδειξαν» ταχύτητα λήψης δεδομένων 42,2 Mbps, υποθέτουμε ότι αυτές λογικά έγιναν σε αστικές περιοχές, αφού η περιφέρεια της Ελλάδας ακόμα δύσκολα πιάνει καλές ταχύτητες όταν μιλάμε για mobile broadband, ενώ και στα αστικά κέντρα υπάρχουν πολλές περιοχές με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.