XBLOG logo @2x

Το iPad στην Ευρώπη στις 28 Μαΐου, στην Ελλάδα όχι ακόμα

Από την Παρασκευή 28 Μαΐου θα ξεκινήσει η διάθεση του iPad σε έξι ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στον Καναδά, την Αυστραλία και την Ιαπωνία. Στην Ελλάδα απ΄ότι φαίνεται επίσημα θα αργήσει πολύ να έρθει…

Όπως ανακοίνωσε η Apple, το iPad από τις 28 Μαΐου θα είναι διαθέσιμο στις εξής ευρωπαϊκές χώρες: Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία. Ωστόσο, το κοινό από τις παραπάνω χώρες που επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει την ταμπλέτα της Apple, θα μπορεί να προχωρήσει σε προπαραγγελία του iPad από την Δευτέρα 10 Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν φυσικά να επιλέξουν το iPad με την χωρητικότητα που επιθυμούν (16, 32 ή 64 GB), αλλά και το μοντέλο που υποστηρίζει μόνο Wi-Fi ή αυτό που υποστηρίζει Wi-Fi και 3G.

Όσοι τυχεροί βρίσκεστε στις παραπάνω χώρες και θέλετε να προχωρήσετε σε προπαραγγελία (από τις 10 Μαΐου) ή σε παραγγελία (από τις 28 Μαΐου), μπορείτε να το κάνετε μέσα από το store.apple.com.

Πότε θα έρθει το iPad στην Ελλάδα;

Απ΄ότι φαίνεται η… επίσημη έλευση του iPad στη χώρα μας θα καθυστερήσει αρκετά, αφού η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε στις χώρες όπου θα κυκλοφορήσει το iPad τον προσεχή Ιούλιο, οι οποίες είναι: Αυστρία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ.

Οπότε για εσάς που ζείτε στην Ελλάδα και θέλετε να αποκτήσετε ένα iPad μπορείτε είτε να ταξιδέψετε σε κάποια άλλη χώρα και να το φέρετε από εκεί, να σας το φέρει κάποιος φίλος/γνωστός που βρίσκεται σε άλλη χώρα ή να το αγοράσετε για παράδειγμα από το eBay. Εκτός και αν θέλετε να το χρυσοπληρώσετε, αγοράζοντας ένα iPad από κάποιο ελληνικό κατάστημα, που δεν σας το συστήνουμε.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.