XBLOG logo @2x

Ταυτοποιήθηκε πάνω από το 40% των καρτοκινητών

Και στις τρεις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς η ταυτοποίηση των καρτοκινητών, με τους συνδρομητές να σπεύδουν στα καταστήματα για την σχετική διαδικασία…

Η Vodafone ανακοίνωσε πρόσφατα ότι μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί πάνω από το 40% των συνδρομητών καρτοκινητής τηλεφωνίας της εταιρίας, ενώ περίπου ίδιο είναι και το ποσοστό των συνδρομητών καρτοκινητής τηλεφωνίας των άλλων εταιριών (Cosmote, Wind) που έσπευσαν να ταυτοποιήσουν τα καρτοκινητά τους μέχρι σήμερα.

Η καταληκτική ημερομηνία ταυτοποίησης των καρτοκινητών είναι η 30η Ιουλίου 2010. Όσες συνδέσεις καρτοκινητών δεν ταυτοποιηθούν μέχρι τότε θα πάψουν να λειτουργούν, βάσει του νόμου (Ν.3783/2009).

Για να πραγματοποιηθεί η ταυτοποίηση του καρτοκινητού σας αρκεί να πάτε σε ένα κατάστημα της εταιρίας στην οποία είστε συνδρομητής, έχοντας μαζί σας ταυτότητα ή διαβατήριο, καθώς και την κάρτα SIM του καρτοκινητού σας.

  • WIND: Μπορείτε να ταυτοποιήσετε το καρτοκινητό σας σε ένα από τα 400+ καταστήματα της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα.
  • COSMOTE: Στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕ Shops γίνεται κανονικά η διαδικασία ταυτοποίησης.
  • VODAFONE: Η διαδικασία της ταυτοποίησης γίνεται στα καταστήματα της εταιρίας, αλλά και στα 5 ειδικά βαν που βρίσκονται καθημερινά σε περιοχές της Αθήνας, αλλά και σε απομακρυσμένες περιοχές όλης της Ελλάδας.

Πρόσφατα είχαμε εντοπίσει μάλιστα ένα από αυτά τα βαν να εξυπηρετεί τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας Vodafone σε περιοχή της Αθήνας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.