XBLOG logo @2x

Κοσμοσυρροή στο opening του Saturn στον Στ. Λαρίσης

Ακόμα ένα κατάστημα Saturn στην Αττική, μετά τα δύο σε Λεωφόρο Συγγρού και Γέρακα, το τρίτο κατάστημα άνοιξε την Πέμπτη 18/3 στον Σταθμό Λαρίσης, με πολύ κόσμο να δίνει το παρών στα εγκαίνια. Ένα ακόμη κατάστημα Saturn άνοιξε στην Θεσσαλονίκη την προηγούμενη εβδομάδα.

Το νέο κατάστημα Saturn στον Σταθμό Λαρίσης διαθέτει ένα σύγχρονο χώρο συνολικά 6.000 τμ και βρίσκεται στη διεύθυνση Φιλαδελφείας 8, ενώ σε αυτό απασχολούνται περισσότερα από 90 άτομα. Τα εγκαίνια του καταστήματος πραγματοποιήθηκαν από τον Δημήτρη Κατραβά (Country Manager, Chief Operating Officer, Media Saturn Administration), τον Αντώνη Ζαΐρη (Γενικό Διευθυντή ΣΕΛΠΕ) και τον Γιώργο Ρουσσέα (Concept Manager, Media Saturn Administration.

Φυσικά χιλιάδες άτομα πέρασαν μία βόλτα από εκεί είτε για να ψωνίσουν, είτε για να ρίξουν απλά μια ματιά στα διαθέσιμα προϊόντα και τις προσφορές. Πέρασα μια βόλτα για να δω τι παίζει, η αίσθηση που είχα είναι ότι περισσότεροι απλά κοίταζαν, λιγότεροι αγόραζαν, καμία σχέση με το opening του πρώτου Saturn στην Λ. Συγγρού, όπου αρκετοί έφευγαν με δύο τηλεοράσεις ή δύο laptop κλπ.

Η κρίση είναι εδώ και δεν αστειεύεται, οπότε όλοι προσέχουν πολύ περισσότερο τις αγορές που κάνουν.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.