XBLOG logo @2x

Sony Ericsson Vivaz: Επίσημα στην ελληνική αγορά

Από σήμερα επίσημα και στα ελληνικά καταστήματα το Sony Ericsson Vivaz, ένα από τα πληρέστερα multimedia smartphones και με δυνατότητα λήψης HD Video, το οποίο έχουμε στα χέρια μας και σας το παρουσιάσαμε από τους πρώτους στην Ελλάδα!

Συνοπτικά, προτού προχωρήσετε στο press release και σε όλα τα Sony Ericsson Vivaz posts στο xblog, στο Vivaz θα βρείτε: Λειτουργικό Symbian Series 60 5th Edition, οθόνη TFT αφής 3.2 ιντσών, κάμερα 8.1 megapixel με εγγραφή HD Video 720p, εύκολη πρόσβαση στα αγαπημένα σας social networks. Όλα αυτά σε μία συσκευή που ζυγίζει 97 γραμμάρια, ίσως το πιο ελαφρύ smartphone που έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου!

Και ομολογώ ότι και η τιμή του με εξέπληξε ευχάριστα: 399 ευρώ στο Πλαίσιο και 405 ευρώ στο e-shop.gr (το περίμενα αρκετά πιο ακριβό).

Δείτε επίσης:

Ακολουθεί το επίσημο press release σχετικά με την κυκλοφορία του Vivaz στην ελληνική αγορά.

Catch life in HD

Σήμερα, η Sony Ericsson ανακοινώνει την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Vivaz στην Ελλάδα. Το μοναδικό Sony Ericsson Vivaz, είναι σχεδιασμένο για να τα βλέπετε όλα τέλεια με video υψηλής ανάλυσης HD. Τώρα μπορείτε να απαθανατίζετε τις καθημερινές σας στιγμές με κάθε λεπτομέρεια όπου κι αν βρίσκεστε.

Με το ειδικό πλήκτρο video, το Vivaz επιτρέπει άμεση βιντεοσκόπηση με συνεχόμενη αυτόματη εστίαση για άψογο αποτέλεσμα. Μπορείτε να προβάλλετε από την οθόνη 3.2 ιντσών τα βίντεο που έχετε αποθηκεύσει ή να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας βίντεο ανεβάζοντας τα στο YouTube ή στο Picasa μέσω Wi-Fi.

Sony Ericsson VivazΜείνετε πάντα συνδεδεμένοι με τα αγαπημένα σας Social Networks με το Sony Ericsson Vivaz, το οποίο διαθέτει ειδικά applications Facebook, Twitter και YouTube και τεχνολογία που σας επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση και η αποσύνδεση.

Η Sony Ericsson δεν πρωτοστατεί μόνο στην τεχνολογία αλλά και στο design, με τη νέα φιλοσοφία σχεδιασμού «human curvature», που διαθέτει το Vivaz και ταιριάζει στο σχήμα του χεριού σας.

Το Sony Ericsson Vivaz με μια ματιά:

  • HD video
  • Εύκολη πρόσβαση σε sites κοινωνικής Δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter
  • Φωτογραφική μηχανή 8.1 megapixel
  • Face recognition και smile recognition

Το Sony Ericsson Vivaz υποστηρίζει δίκτυα UMTS HSPA 900/2100 και GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, UMTS HSPA 850/1900/2100 και EDGE 850/900/1800/1900.

Διαθέσιμο στην Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2010 σε Ασημί, Μαύρο, Μπλε και Ρουμπινί.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.