XBLOG logo @2x

Πώς θα δείτε δωρεάν Formula 1 στο Internet και όχι με 5 ευρώ στο Web TV του ANT1

Βρίσκω ανεκδιήγητη την κίνηση του ΑΝΤ1 να χρεώσει 5 ευρώ όποιον θέλει να παρακολουθήσει Formula 1 μέσα από το WebTv.Antenna.gr, δείτε πώς μπορείτε να δείτε Formula 1 δωρεάν στο Internet, αλλά και πώς σχολιάζουν την κίνηση του ΑΝΤ1 οι φίλοι της Formula 1!

5 ευρώ για να δείτε F1 στο ANT1 Web TV

ΑΝΤ1 Web TV, Formula 1Όποιος επισκέπτεται το webtv.antenna.gr/webtv/f1 ενημερώνεται ότι μπορεί να παρακολουθήσει τις ελεύθερες δοκιμές, τις κατακτήριες δοκιμές, αλλά και τον αγώνα live αλλά και σε video on demand, με χρέωση 4,99 ευρώ για τις 3 ημέρες που διαρκούν οι δοκιμές και ο αγώνας σε κάθε grand prix. Αυτό σε συνδυασμό με την κίνηση του σταθμού να μην προβάλει ζωντανά τους αγώνες στην τηλεόραση, αλλά μαγνητοσκοπημένους στη 1:20 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (κατακτήριες δοκιμές) και της Κυριακής (αγώνας).

Αντιδράσεις για αυτή την κίνηση

Όπως είναι λογικό και ειδικά σε περίοδο κρίσης, οι φίλοι της Formula και χρήστες του Internet παράλληλα, μόνο με καλό μάτι δεν είδαν την συγκεκριμένη κίνηση. Ήδη δημιουργήθηκε group στο Facebook «ΤΑΛΙΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΝΕΙΣ!», όπου τα μέλη σέρνουν τα εξ΄αμάξης στον σταθμό για αυτή του την κίνηση, ενώ ιδιαίτερα αρνητικά είναι και τα σχόλια των μελών του επίσημου Fan Page του ANT1 στο Facebook. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν όλα αυτά τα σχόλια κάνουν τον ΑΝΤ1 να κάνει πίσω και να παρέχει δωρεάν την παρακολούθηση δοκιμών και αγώνων της F1 δωρεάν μέσα από το Web TV του.

Πώς θα δείτε δωρεάν Formula 1 στο Internet

Οι λύσεις για να παρακολουθήσετε Formula 1 μέσω Internet δωρεάν είναι δύο και φαίνεται ότι λειτουργούν σωστά και οι δύο, για να απολαύσετε τους αγώνες και τις δοκιμές δωρεάν, χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ.

Η πρώτη λύση: Κατεβάζετε το Filmon, ένα λογισμικό που επιστρέπει να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων και το BBC1, το οποίο προβάλει τους αγώνες της Formula 1 σε πολύ καλή ποιότητα. Μπορείτε να το κατεβάσετε με ένα κλικ εδώ.

Η δεύτερη λύση είναι να πάρετε αγγλική IP και να δείτε τον αγώνα από το site του BBC. Αυτό μπορεί να γίνει με το Comodo Trust Connect. Αφού το κατεβάσετε, στη συνέχεια θα πρέπει να κάνετε εγγραφή και να τρέξετε το πρόγραμμα από το tray κάτω δεξιά, εισάγοντας το username και το password που πήρατε κατά την εγγραφή. Πηγαίνετε σε αυτή τη σελίδα, παρακολουθείτε τον αγώνα και όταν αυτός τελειώσει απλά κλείνετε το Comodo Trust Connect.

[via, via, photo by mattblasi]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.