XBLOG logo @2x

Εγκαίνια στο Saturn Θεσσαλονίκης

Το πρώτο της κατάστημα στην Θεσσαλονίκη εγκαινιάζει η Saturn, όπως γράφαμε και πριν από ένα μήνα. Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Λαγκαδά 321 στην Σταυρούπολη και είναι το τρίτο που τίθεται σε λειτουργία στην Ελλάδα. Τα εγκαίνια είναι προγραμματισμένα για την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010.

Το κατάστημα στην Θεσσαλονίκη διαθέτει μοντέρνα αισθητική, χώρους συνολικής έκτασης 4.000 τμ, 300 θέσεις parking, ενώ σε αυτό θα απασχολούνται περισσότερα από 80 άτομα. Προτεραιότητα της εταιρίας αποτελεί η προσφορά πολύ χαμηλών τιμών σε μια ευρεία γκάμα επώνυμων προϊόντων σε συνδυασμό με την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Το νέο κατάστημα της Θεσσαλονίκης φιλοδοξεί να αποτελέσει τόπο συνάντησης του καταναλωτικού κοινού με τα προϊόντα τεχνολογικής αιχμής, εξασφαλίζοντας για τους απαιτητικούς φίλους της τεχνολογίας ένα χώρο, όπου θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους και να ενημερώνονται για τις τελευταίες προτάσεις της αγοράς.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εσωτερική διαρρύθμιση του χώρου, με όλα τα προϊόντα να εκτίθενται τμηματικά ανά εταιρία προμηθευτή, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχει εφαρμοστεί η πρακτική των «shops in shop». Επίσης, υπηρεσίες όπως εγγύηση χαμηλής τιμής, κατ΄οίκον παράδοση, εγκατάσταση – επίδειξη λειτουργιών των συσκευών αλλά και τεχνική υποστήριξη υπολογιστών δεν λείπουν από το κατάστημα.

Να θυμίσουμε, τέλος, ότι το πρώτο κατάστημα Saturn στην Ελλάδα άνοιξε στην Καλλιθέα τον Σεπτέμβριο του 2008, ακολούθησε το κατάστημα στον Γέρακα τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, ενώ με το κατάστημα της Θεσσαλονίκης η εταιρία δραστηριοποιείται σε 13 χώρες με 238 σημεία πώλησης συνολικά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.