XBLOG logo @2x

Open Coffee XXX (#30) αυτή την Τρίτη 23/2

Το αθηναϊκό Open Coffee club φτάνει αισίως τις 30 συναντήσεις. Αυτή την Τρίτη 23/2 το απόγευμα στο Μουσείο Μπενάκη, με ενδιαφέροντες ομιλητές ως συνήθως…

Οι ομιλητές του Open Coffee #30

  • Ο Χάρης Οικονομίδης, δημιουργός του C2BII, θα παρουσιάσει την ιδέα και χρησιμότητα πίσω από την καινοτομική εφαρμογή που φιλοδοξεί να μεταβάλλει τους καθιερωμένους τρόπους αποτίμησης επενδύσεων, με εφαρμογές που εκτείνονται από τις καθημερινές λειτουργίες cash flow ως σενάρια “what if”. Μετρώντας ήδη μία αμερικανική πατέντα, ο Χάρης θα αναφερθεί επίσης σε πρακτικές συμβουλές για την απόκτηση αυτών.
  • Ο Γιώργος Τζιραλής, με αφορμή το δεύτερο γύρο λειτουργίας του Openfund και την λήξη της νέας προθεσμίας υποβολής προτάσεων στις 28 Φεβρουαρίου, θα συνοψίσει την εμπειρία ως σήμερα, περιγράφοντας καλές και κακές πρακτικές για τη συγγραφή μίας επιχειρηματικής πρότασης με σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας.
  • Ο Λέων Γιοχάη, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ZuluTrade, θα παρουσιάσει την ιστορία της ελληνικής πολυεθνικής υπηρεσίας αυτόματου trading η οποία, από το 2006 ως σήμερα, μετρά όγκο συναλλαγών -κρατηθείτε- 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Ο Λέων θα αναφέρει επίσης συμβουλές προς ναυτιλομένους, μέσα από την πλούσια επιχειρηματική του διαδρομή (μεταξύ άλλων, ιδρυτής InternetQ & Qmobile).

Το Μουσείο Μπενάκη βρίσκεται επί της οδού Πειραιώς 138 (λίγο πριν τη διασταύρωση της Πειραιώς με την Πέτρου Ράλλη). Η προσέλευση αρχίζει στις 6 για ένα σύντομο καφεδάκι και networking, οι παρουσιάσεις ξεκινούν στις 7, ενώ αμέσως μετά συνεχίζουμε στο bar με εκτενές networking και ανταλλαγή business cards.

Για όσους δεν μπορέσουν να έρθουν στην συνάντηση, την επόμενη μέρα του event θα ανέβουν στο xbog.gr βίντεο με τις παρουσιάσεις που θα γίνουν. Δείτε επίσης video με τις παρουσιάσεις προηγούμενων συναντήσεων του Open Coffee.

[photo by nsyll]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.